Onaj, da li je skupo usvajanje djece?
Onaj, da li je skupo usvajanje djece?
Pa, to usvajanje djece, jel ti ga oni besplatno daju ili? Djeca sto zive po djecijim domovima, kad neko hoce djete da usvoji, da li mu ga besplatno daju ili? N eznaam kako to ide, de mi molim vas objansite. jer zelim u 18.-oj da usvojim dvoje djecice.
Ti to ozbiljno :? il se zezaš?Mucalo_17 prvotno napisa
Mucalo, djeca se ne kupuju i ja vjerujem da ti to znaš. Ali ne znam zašto nećeš moći rađati? Jesu li ti to potvrdili liječnici? Oprosti ako griješim, ali pročitala sam što si o sebi pisala na forumu, pa se bojim da to možda dovodiš u vezu s drugim svojim problemima.
Ma ja sam kad sam bila mala pala s tobogana, i povrijedila kicmu pa mi se pocela krivititi tako da sma je 2000 i 2003 operisala dva puta, Pocela mi se krivitit, tako da mi je nastala skolioza, pocela sma nepravilno hodati, sjediti...i kad sma je operisala... potvrdili su mi da bi to bilo opterecenje za mene kad bi ikako rodila, al nemam blage kako to hoda po tome domu.. Boga mi.nela prvotno napisa
najozbiljnije jer volim djecuuuuuSnjeska prvotno napisa
Teško ćeš uspjeti posvojiti dijete ako imaš 18 godina
Inače se djeca ne kupuju, posvojenje nije naplatno.
Mucalo ti si mlada, život je ispred tebe.
Doktori kažu svašta- i prežive, potraži drugo mišljenje, pa treće.
Možda se ugodno iznenadiš :D
A do tada sačekaj...
jer djeca se ne kupuju, postoji procedura i uvjeti koje moraš ispuniti da bi mogla posvojiti dijete.
Puno sreće ti želim
:? :? :/ Cjeli topic :?
Da, istina je, imam prijateljicu u Svedskoj, koja je usvojila dijete iz Sarajeva besplatno.
Ovdje u DK se djeca uglavnom upravo kupuju (kako je to tuzno) iz inozemstva (usvajanje danske djece je besplatno, ali ih nema, te se ceka jaaaaaaaaaako dugo), ponajvise iz Koreje i to se placa i to puno. Od ove godine je cijena 70.500,- kr. (sto odgovara jednako toliko KN) i pored toga oko 53.300,- za razne medicinske preglede, ateste, vakcinacije.
Pa to je strašno![]()
Zar ima i takvih koji prodaju djecu :? :?
Nazalost, to je surova stvarnost. Moja susjeda, Koreanka, je posvojena. Roditelji ju nisu prodali, vec su je jednostavno ostavili pred vratima policijske stanice. Onda ju je drzava prodala...
Drzava :shock: , strasno!
Ali vjerojatno je tvoja mala susjeda prosla puno bolje nego vecina ostavljene djece koja ne docekaju posvojenje, bez obzira bilo ono placeno ili ne!
:shock: drzava prodaje djecu :shock: :?
strasno!
Da, strasno je. Naravno, zvanicno to nije tako, drzava se krije iza toga kako to nije prodaja, vec kako zapravo sama procedura toliko kosta, ali ipak...