-
Posudba/iznajmljivanje AS
Dolazi mi u posjet rođak iz Kanade, zajedno sa svojim 4-god. sinčićem.
Boravit će u Zg cca 1 mjesec, vozikati se po gradu rent-a-carom u koji svakako treba ugraditi AS.
Zamolio me da mu pokušam riješiti taj problem, pa vas pitam da li netko kojim slučajem ima AS koju trenutno/više ne koristi, a mogao bi je "iznajmiti" na mjesec dana.
Ponavljam, riječ je o djetetu koje će u listopadu napuniti 4 god, prosječne visine i težine za tu dob.
-
Administrator foruma
u rent-a-car-u može dobiti i sjedalicu za dijete kad unajmljuje auto
-
silky, jesi provjerila u rent-a-caru?
-
silky, kad dolazi i kolko je tesko dijete?
-
i ja imam isti problem, druga polovica 7. mjeseca, dijete je staro skoro tri godine, perolaka kategorija
-
Podizem temu: rado bismo posudili/iznajmili AS od polovice 7. do polovice 8. mjeseca. Mi smo nevozaci ali na odmoru nas vozaju prijatelji i rodbina. Buhtlica ima 11 kg.
-
Administrator foruma
nažalost u HR ne postoji mogućnost najma autosjedalice bez najma automobila
jedino da ti netko privatno posudi
-
-
-
A gdje idete? Mi smo u Rijeci i imamo Naniu koja se ne koristi. To je AS 0-18, ide u oba smjera, ali dosta teško ju je postaviti i nismo bili baš zadovoljni. Ako dolazite negdje na Kvarner, možemo vam to posuditi, no ne zafrkava mi se baš sa slanjem negdje.
-
Idemo u Split. Netko od mojih bi je mogao preuzeti u Dalmaciji, Zg ili eventualno srednjoj Bosni, al Rijeka nam je malo van ruke. Hvala, anyway. Raspitat cu se ako je netko od prijatelja moze preuzeti kod vas, u tom slucaju cu se jos javiti preko PP.
Mozda netko blizi?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma