Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: temperatura malo preko 37 i proliv...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno temperatura malo preko 37 i proliv...

nisam sigurna da li je ovaj topic za ovaj pdf ili za zdravlje dece, pa molim admina da premesti ako treba...

radi se o sledecem:

n. je jos proslog petka dobio proliv, a ja se nisam preterano uzbudjivala jer jos uvek uvodimo nove namirnice u dohranu, pa sam verujuci da je od toga, resila da samo izbacim tu novu namirnicu na neko vreme...

medjutim u subotu je dobio temperaturu, ne veliku, 37,4 aksilarno, i drzala ga je ceo dan... a proliv je ucestao... tu sam se vec malo zabrinula, mada nije bilo nikakvih drugih simptoma, dete veselo, nema znakova dehidracije, ali sam ipak skoknula do apoteke i uzela sirup za skidanje temperature (kuci imam samo cepice) i neki probiotski preparat za sredjivanje stolice... takodje smo presli na iskljucivo dojenje...

do ponedeljka se nista nije promenilo, a istog dana smo dali uzorak stolice na analizu...

od tada da do danas simptomi su i dalje prisutni: svaki dan je temperatura malo preko 37, nocu nema temperaturu :? , a proliv i dalje traje, jedino sto stolica vise nije tako ucestala i nije vise smrdljiva i zelena, vec ima zlatno zutu boju i normalan miris...

popodne su gotovi rezultati stolice pa cemo kod pedijatra... nisam htela da idem ranije, jer je nas dr. na odmoru, pa bi morali da se nacekamo i to u prostoriji sa jos gomilom bolesne dece... sto mi se nikako nije dalo...

zanima me u medjuvremenu je l ima nekog da mu je dete imalo slicne simptome???

stvarno sam zbunjena, plz help...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

što se tiče temperature - koliko ja znam kod beba je normalna tjelesna temperatura 37,5. e sad jedino neznam do koje dobi je to normalno. sigurno će ti se javiti netko tko više zna.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja se na tu temperaturu uopće ne bi zabrinjavala. Moja K često ima oko 37,2, 37,3 i to nam je normalno. Možda joj je vruće, malo je raskomodi pa onda izmjeri, vidit ćeš da će biti niža.

Šta se tiče proliva mi smo imali svakakve stolice od početka dohrane ali me pedica na vrijeme upozorila da je to normalno tako da se ne opterećujem s time.

Milsim da nemaš razloga za zabrinutost pogotovo što nema noću temperaturu. Upravo zbog toga mislim da joj bude pretoplo danju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj bebač (7 mj) već duže vrijeme ima temperaturicu navečer 37,2-37,3 (mjereno u guzi 37,7-37,8) a ujutro je sve ok. nema nikakvih simptoma, jako je aktivan i čini mi se da je ta tem povezana s aktivnošću, kad se smiri tem pada. Šta mislite o tome?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam sta bih ti rekla... kod nas je upravo obrnuto...
    n. i dalje ima temperaturu malo preko 37 skoro svakog dana, nocu nista...
    proverili smo i mokracu i stolicu, sve je ok, sad vise nema proliv, samo je ostala ta temperatura :/
    s obzirom da je proslo vec vise od 10 dana sigurni nije neka viroza, nego su najverovatnije zubici... cekamo da se nesto zabeli

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

saljem na zdravlje djece

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •