-
kostobolja?!
Od poroda imam problema sa cirkulacijom,venama i bolnom kralježnicom i zglobovima,ali ovo je sada postalo prestrašno,kosti me bole za poludit u zadnjih otprilike tjedan dana i to sve kosti,imam osjećaj kao da se raspadam!Da li ta kostobolja može biti posljedica pomankanja estrogena???Prije dva i pol mjeseca sam imala kiretažu!
Ili nešto drugo???Pomagajte drage moje! :?
-
Ne znam, ali na tvom mjestu bi se obratila dr. opće prakse - možda je to znak nekog upalnog procesa u tijelu pa da se provjeri za svaki slučaj.
-
Bila sam kod doktorice,evo baš sam se vratila i ona tu moju kostobolju povezuje sa upalom grla koju trenutno imam! :? Ne razumijem kave to veze ima jedno s drugim,ali dobro...Sutra idem na vađenje krvi pa ćemo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati...
-
Bubek, opći doktori pojma nemaju ni o kakvim iole specifičnijim stvarima. Nakon poroda ili kiretaže česti su problemi s cirkulacijom (vaskulitis, problemi sa zgrušavanjem i slično). Ja sam nakon kiretaže prije dvije godine počela imati problema sa zgrušavanjem, a nakon ove druge i upaljenom venom i bolnim zglobovima na toj ruci (autoimune boljke pojavile su mi se nakon kiretaže, sad, je li prvo kokoš ili jaje, tko zna?). Stoji i da imunološki problemi uzrokuju spontane, ali i da se nakon spontanog jave ili intenziviraju im. boljetice. Ako ti potraje, bilo bi dobro obaviti neke imunološke pretrage (Rebro). Trauma kao što je porod zna biti okidač za sistemske bolesti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma