Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: joooj.... taj šlajm

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno joooj.... taj šlajm

Ne znam tko će više izluditi.... moja skoro dvomjesečna beba ili ja....
    Molim pomoć ak je netko imao takvu situaciju: dakle, moja mala Sara nema još 2 mjeseca i od kada je došla iz bolnice ima nekakav glupi šlajm u grlu. nos joj nije začepljen, možda malo, ali čim joj ukapam fiziološku pročisti se. Zadnjih par dana šlajm je sve gori. Bili kod dr-a, nema upale(vadili krv), nema temperature, nos čist., ne kašlje... ali grlo puno šlajma koji ju guši... probali kapi od sljezovog korjena-ništa. Pedijatar kaže da to nije ništa, ali nju to previše muči i budi ju jer se počne grcati.... Zna li netko nekakv pripravak ili je možda imao tako nešto da podijeli sa mnom iskustvo jer ju ne mogu gledati kako se pati.... Našla sam temu OZOPULMIN G - čepići, ali ne znam gdje ih nabaviti i od kad se koriste (ja sam iz slavonije pa mi baš Italija ne odgovara )

P.S. Znam da ima puno tema o šlajmovima, al nisam našla ništa slično.... i za tako malu bebicu...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da je za tako malu bebicu najsigurnije inhalirati fiziološkom da se šlajm malo otopi i lakše prođe.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ti čepići se mogu nabaviti u Italiji i na biljnoj su bazi (od borovih iglica i esencije bora..)koštaju oko 5 E tamo, no neće ti puno pomoći ako šlajm nije zreo i već dolje u želucu....dok je u grlu ne djeluju ..mi smo se patili s bronhitisom i šlajmom dok je N. bila beba i čepići nam nisu baš pomagali.išla je na inhalacije u bolnicu i jedino što joj je pomagalo je ventolin ..-na žalost.
    ne znam kako ti pomoći al ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem da se riješite šlajma i uživate u odrastanju bez bolesti.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je rekla doktorica da prebacim djete preko koljena potrbuške, s glavom blago nagnutom prema dolje i da ju lupkam dlanom po leđima (među lopaticama). Kao to pomaže da se taj šlajm odlijepi i da se može iskašljati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Meni je rekla doktorica da prebacim djete preko koljena potrbuške, s glavom blago nagnutom prema dolje i da ju lupkam dlanom po leđima (među lopaticama). Kao to pomaže da se taj šlajm odlijepi i da se može iskašljati.
    Ovako!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Puno, puno hvala svima! Probat ćemo! Valjd će nešt pomoći! Dobro je dok nije gore nešto!

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nij na odmet ni parenje s kamilicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •