-
meni je baš interesantno kako si svi daju za pravo da pametuju oko njege i odgoja djece. od mame preko svekrve do kumice na placu.
ja sam možda imala sreće (ili sam takav tip) da mi se baš i nisu pametovali previše. pogotovo oni bližnji (možda zato što me poznaju
), ali se zato horda polu-poznatih nije skanjivala: naučit ćeš ga na ruke, pa uporcijaj mu to dojenje, daj mu čaja...uglavnom, da ne dužim....sve ste i same već čule.
to je područje (odgoj djeteta) u kojem svi misle da sve znaju...kao da ih recimo pitaš da li misle da li slika treba stajati malo više lijevo ili desno. svi će imati svoju teoriju i razloge. ali ako ih pitaš zašto osma decimala u formuli o osjetljivosti o početnim uvjetima u teorije kaosa u fizici utječe na prognoze tako kako utječe...i da ti baš treba precizan i stručan odgovor, baš me zanima koliko bi ih imalo svoju teoriju i argumente.
(ovdje se ispričavam ako ima neka profesorica fizike koja to bolje može objasniti. ja sam samo laik-kaotičar)
ako ikako možeš...reci im da je tebi izuzetno važno da se neke stvari rade tako i tako, a kada oni počnu teoretizirat, neka kroz jedno uho uđe, a kroz drugo izađe. zato i imaš dva uha.
kod ovakvih situacija, uvijek se sjetim stiha od Đ.Balaševića...
sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti, al' ja bi da proživim na svoj način.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma