-
ja sam upravo sinoć imala "razgovor" sa svojom mamom i tatom o tome kako neću L. davati smokiće, čips, čokoladu i ostali junk, a oni me napali da kaj ću djetetu braniti, da svi to jedu,kaj joj bude ako pojede sva tri smokića kad bude malo veća, kak smo mi sve jeli, sa tri mjeseca već počeli drohranu pa kaj nam fali......
Mislim, kao da sam rekla da joj neću davati voće, ili da ću je držati gladnom.
pitam ja njih zašto bi joj to davala, zašto je to zdravo, a oni opet, svi to jedu...... pa da svi skoče sa desetog kata, kaj bi morali i mi?
A sveki pak stalno trubi da zašto malu vodamo po doktorima (L. mora na vježbe jer ima blagi distoni, a sad idemo i na pretrage za alergije) da je s njom sve ok, kaj bezveze izmišljamo i maltretiramo dijete sa vježbama i pregledima.
stvarno mi diže živac s takvim ponašanjem,kao da uživamo u tome što moramo kod doktora.
Pokušavam joj lijepo objasniti kakve bi bile posljedice da sve ostavimo, ali jedan dan ću čini mi se samo puknuti.
I sad pokažem ja njoj kak mora L. držati po baby handlingu, ali ona stalno po svom, luuuuuuda sam više od stalnog opominjanja i objašnjavanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma