Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Molim pomoć STRABIZAM!!!!!!!

dvornik

Početno Molim pomoć STRABIZAM!!!!!!!

Mame molim pomoć!
    Imam dijete kojem je dijagnosticiran strabizam od prve godine života nosi naočalice i dobro ih je prihvatio, bili smo par puta na kontroli i bilo je stanje kao i kod prvog nalaza dipotrija +6 i +6,5. Kod zadnje kontrole dioptrija je na desnom oku ostala ista +6,5 ali na oku koje mu "bježi" povečala se na +8, preporučena je hitna operacija oka. Jako me je strah, pa molim mame koje imaju slična iskustva ili znaju nešto više o operaciji oka neka mi se jave preko foruma ili na e-mail petra.dvornik@net4u.hr.
    Djete ima tri godine i nisu mi doktori preporučili niti vježbe oka, niti pokrivanje oka, atropinom smo kapali oko samo jednom i to prije prve kontrole, inače idem u Vinogradsku pa molim ako netko zna za bolju bolnicu i da li da tražim drugo mišljenje?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Bubaš je stručnjak za strabizam, radi na Rebru, a možeš i privatno otići ako nećeš čekati jer surađuje sa optikom Monokl u Maksimirkoj u Zagrebu.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

moj nećak ima godinu dana i isto tako ima strabizam,ali dioptrija mu je ok,dobro vidi.na zadnjem pregledu su mu rekli da je još premali i da se tek sa tri godine može nešto radit na tome.meni je to malo čudno,nije li logično da bi trebalo što prije nešto poduzeti?inače oni su u Zadru pa razmišljaju da dođu u Zg na pregled,ipak je dobro čuti drugo mišljenje.ima li neko slično iskustvo s tako malim djetetom?

dvornik

Početno

Drage moje,
    bili smo 05.05. na operaciji u Vinogradskoj i umjesto operacije samo na ljevom oku :b]OPERIRALI SU MOM MALENOM OBA OKA I TO BEZ MOJE DOZVOLE[/b]shock: :shock: :shock: :shock: :shock: [, možete zamisliti šok i moj i odjetetov kad su mi ga dopeljali iz operacijske sale. Dijete me mrzi jer sam mu rekla da će mu operirati samo ljevo oko, a ono na kraju oba dva. Čak su nam i u otpusnom pismu napisali da je izvršena operacija samo na ljevom oku, a nakon naše intervencije uredno su korekturom prebrisali "ljevo oko". Čak pri ulasku u salu nisu znali kako se moje djete zove, nazvali ga drugim imenom, bili smo naručeni na operaciju u bolnicu 02.05., ali su nas poslali doma jer su imali hitnije slučajeve i naručili nas da dođemo u četvrtak (05.05.), otpustili nas doma 06.05. na otpusnom pismu piše dan primitka pacjenta 02.05. dan otpusta 06.05., a jebhem im majku , stvarno sam ljuta, naplatili su od zdravstva 4 dana, a moje djete nije vidjelo bolnice duže od 24 sata. Sada smo tak tak oporavak je grozan,, okice natečene, šavovi se vide, kravavi podljevi, buba ga. MOJA PREPORUKA - BJEŽITE OD DR. MAJE ČORAK - OBAVEZNO, da i vama ne ispacaju djete kako su moje maleno zlato. A uz to ako ima netko savjet kome se javiti za nepravdu koja nam je učinjena, dobro bi mi došlo, da istjeram pravdu!! Nama je kasno ali da ne nastradaju još nečije okice!!!!!!!! Hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Užas...
    Da ostaneš bez teksta. Mesari.
    Ne shvaćam, zašto vas nisu slali na vježbice prije?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo je prestrašno :shock:

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock:

ne znam kako vam pomoci, ali preporucam da nazoves onaj bijeli telefon ministarstva i prijavis slucaj.
    moja teta je zvala i izgleda da stvarno funkcionira.

dvornik

Početno

Nazvala bi ali ne znam broj, jel mi ga može netko napisati.
    Sutra idemo na kontrolu i obećala sam sama sebi da ne odlazim iz bolnice bez obrazloženja i novog otpusnog pisma, u stanju sam nazvati novine ili otići do ministra zdrastva ako treba , pa nije on bog da ne mogu do njega. Ljuta sam, ali ako ništa drugo okice nam se oporavljaju, još su dosta crvene, ali hematomi koji su mu virili i izvan okica su se povukli i grozno kako se vide šavovi (a obećali mi lasersku operaciju. Da li netko zna dal se i poslje laserske operacije šiva oko????) manje ga boli, kapanje je i dalje noćna mora, ali mi još uvijek nije jasno zašto oba oka :shock: , zašto me nisu pitali za dozvolu, ako je i bilo potrebno operirati oba oka, pa pristala bi da sam znala (naravno ako nisu pogriješli, a moš si misliti da je bilo sve po propisima kad na otpusnom pismu piše operacija i terapija za ljevo oko??)
    Hvala svima na komentarima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •