ivalf ma ja sam cula da sto se duze cekaju rezultati amnio, da je ziher sve ok!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da tako bude i kod vas!![]()
ivalf ma ja sam cula da sto se duze cekaju rezultati amnio, da je ziher sve ok!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da tako bude i kod vas!![]()
:D :D predivne vijesti, koja super sličica da se može vidjeti predivno ličeko bebica, preslatka je![]()
![]()
draga moja.. da samo znaš koliko sam jučer ~~~~~~~~~~~~~ i mislila na tebe..
tako sam sritna da je sve ok da mi je došlo![]()
puuuuuno poljubaca svima...![]()
![]()
:D Prekrasne vijesti! Prekrasna, savršena beba![]()
![]()
Sad se opusti i stvarno uživaj u trudnoći! Vidjet ćeš kako to u stvari jako brzo prođe, a doživljaj je jedinstven!bebomanka prvotno napisa
Lidaliljubni Dana od nas,molim te!
![]()
![]()
I svima ostalima jedan ogroman zagrljaji da sto prije stavite slicice svojih malisana da ih gledamo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
nisam se usudila dugo otvoriti ovaj topic, a sad mi je tako drago
uživaj i opusti se. avatar ti je predivan![]()
sva sreća da radim od doma jer sam se rasplakala pa me nitko ne vidi
Draga Bebomanka, presretna sam zbog vas! :D
Sad samo uzivajte u vasem predivnom zlatu i nemoj oko niceg vise brinuti. Ovom prelijepom deckicu je sudjeno da bude tvoj sin, tvoja najveca ljubav i nista ga nece sprijeciti u tome.![]()
bebomanka, ponavljam još jednom i ovdje: prekrasna slička, prekrasna beba!!!
Ivalf, draga, i ja svoj nalaz čekam bit će 3 tjedna u ponedjeljak. Rekoše da će biti za 4. Ipak, nadam se da će doc nešto prije doći do rezultata (u červrtak, za tjedan dana) kad imam zakazan i detaljan uzv pregled. Nisam ukomirana ni malo i nemam nikakvih loših predosjećaja, nekako mislim da je sve onako kako ja to želim. Uz to, i ja sam čula da što dulje čekaš nalaz da je očito sve ok. Neka nam tako stvarno i bude.
bebomanka, malac ti je presladak !![]()
Evo malo opet friskih vijesti..
Danas smo bili na kontroli i teski smo vec 1100g. :D
Nas sin nam je slao puse!![]()
Vrlo je aktivan u pokretima a visak plodne vode mu ide u prilog.
Ginicka je rekla da su mjere sve 5!
Pravi je decko!!
Mama je postala malo tromija..Uz nesto vise plodne vode,pocela se lagano skupljati i voda u organizmu pa se malo teze krecem-teturam..
Pocele su i blagodati 3.tromjesjecja..ne spavanje,bol u kicmi,zgaravica.....
Tata i ja tek sad postajemo svjesni da ce za koji mjesec biti sve drugacije i da cemo napokon imati nase zlato uz nas..
Shopping groznica je pocela jer se neke stvari moraju cekati i do 9 tjedana (kolica,sobica..)
Skoro je sigurno da cu ici na carski tako da ce se i termin poroda pomaknuti dva tjedna ranije..krajem 1.mj. a to ce vrlo brzo doci.. :shock:
:D
Carski mi preporucuju zbog loma zdjelicne i stidne kosti u proslosti a i maleni je jos uvijek poprecno i guzom prema dole..
Ne zelimo dopustiti bilo kakve rizicne situacije pa mislim da bi ta solucija bila svakako bolja.
Sad vam svima skupa saljemo veliku pusu uz zelju da sto vise citamo ovakve price i od vas!![]()
![]()
bebomanka![]()
![]()
![]()
malom vodenjaku
Baš vam je veselo sa vašim mališanom.
Pusa mišekua mamici želim da čim lakše izdrži zadnje tromjesečje.
![]()
bebomanka bas mi je drago da je sve ok! :D Neka ti sto lakse prode ovo zadnje tromjesecje, a malom Vodenjakusaljem veliku
Nadam se da se uskoro vidimo!![]()
Svaka čast Bebi. Evo sam pala u sevdah čitajući te tvoje divne vijesti![]()
![]()
![]()
![]()
Bebomanka puno puno![]()
![]()
za mamicu i malog dečkića.
![]()
![]()
:shock: Wauuuuu, pa to je pravi veliki dečko. Moja je Luca lakša za više od 200 grama!bebomanka prvotno napisa
Nas dviej vam šaljemo![]()
:D Sve lijepe vijesti! Uživajte i napredujte kao do sad![]()
Bebomanka, već 1100 grama![]()
Sa ovakvim avatarom i ne možeš drugačije nego misliti o njemu kao o pravom muškiću i vjerujem da si nestrpljiva da ga čuješ i vidiš. Brzo će doći taj prvi mjesec, ne brini.
A ti se i dalje čuvaj, kupuj, uređuj i čini sve što trudnice čine.
pravi mali frajer
![]()
bebomanka!!pa to je pravi dečko...naš je s 28 tjedana bio 1300g, a gle malca...tri tjedna ranije pa 1100g!!!!
nisam dugo bila na ovoj temi tako da nisam vidjela sve odgovore uz amnio, ali dobili smo nalaz nakon 5 tjedana i potvrđen je 46 xy!!!!
presretni smo...
xpravi mali frajer
![]()
:D :D :D![]()
![]()
za lijepe vijesti
Cure![]()
ivalfza nalaze amnio! Bas mi je drago!
A sto se tice tezine bebaca,vidim da ste sve iznenadjene pa me nebi cudilo da je ginicka malo fulala u mjerenju :/
Sutra svakako imamo jos jednu kontrolu u bolnici..kod onih koji su se od pocetka mucili sa Organ-screening-om i jos uvijek nista ne uspjevaju vidjeti.Sva sreca da smo u medjuvremenu bili u Minhenu i da smo se tamo smirili a sad ovdje idemo na te zakazane kontrole tek reda-radi da gledamo bebaca.Mozda mu oni uspiju tocnije odrediti tezinu ako nista drugo..![]()
Javim vam..![]()
:D
![]()
Sto se tezine tice, mjerenje je samo okvirno i odstupanja su cesta. Nama su npr. tjedan dana prije poroda rekli da su obje bebe 3200g, a porodjajna tezina je bila za decka 3360g i za curu 2930.
Malo of topic1 ali, molim oprost!ivalf prvotno napisa
ivalf, prekrasno! Raduje me da su nalazi dobri![]()
Bebomanka...super kaj je sve ok. Baš sam išla gledat našu težinu. Tek su ga mjerili u 31 tjednu i bio je 1900g. Rodio se sa 4200.
Bolje je za bebu da je veća, a ako i tako ideš na carski....
Puno sreće! Za čas će to!![]()
Jucerasnja kontrola u bolnici...novi problemcic na pomolu..![]()
Osjetljivi visak plodne vode,dijagnoza POLIHIDRAMNION
Moram pripaziti na kretnje,vise mirovanja zbog opasnosti od prijevremenog prsnuca vodenjaka..
OGTT je bio uredan a on je obicno uzrok tome..Sad postoje i druga nagadjanja uzroka koji mi nisu bas umirujuci ali moja ginicka kaze da sve to mozemo iskljuciti (bakterije,anomalije organa...DS-koliko smo na zadnjem 3-4D uzv. mogli vidjeti,nema naznaka za DS,nedovoljno razvijen probavni sustav... )
Sve preglede redovno obavljamo i cak su jucer u bolnici iskljucili sve dosadasnje granicno problematicne naznake.
Doktor je rekao da nije nista vidio sto bi upucivalo na bilo kakve anomalije.
Nadamo se najboljemu i da ce nas deckic jos koje vrijeme ostati u maminoj busi i lijepo ojacati za dolazak na ovaj svijet..
svima!
Jao draga bebomanka uvjek nekakvih problema tako je i kod nas taman kada se opustis dode neki los nalaz.
Ja mislim da ce sve biti u redu i od srca ti to zelim,kao sto se i vidi po mjerama tvoje bebe da je decko super i da jako lijepo napreduje .
Odmaraj i sve ce vec na iducoj kontroli biti u redu![]()
Bebomanka, drži se, vjerujem da će sve biti dobro.![]()