To je čarobno! :DNek skakuće tako veselo do poroda, a i posle
![]()
:D :D![]()
Evo nas sa friskim vijestima..
Danas smo bili na detaljnom uzv. prvog tromjesjecja i iako sam imala neprospavanu noc od zabrinutosti i uzbudjenja,doktor je vrlo zadovoljan sa mjerama naseg...navodno, deckica!!![]()
MM je stajao iznad mene dok sam lezala na stolu za uzv.,kako se rukama oslonio na rub stola,sav stol je podrhtavao od njega..Mislim da je on od danas najsretnije stvorenje na svijetu..![]()
Meni je laknulo da je bebica u redu..bio je opet zivahan i stalno je desnu rucicu dizao prema ustima iako nismo utvrdili da cucla prst.. Moram se naviknuti na muski rod jer sam se nekako bila ufurala da je cura ali najvaznije je da je ZDRAV!!!! :D
Sad se bacam na uzi izbor odabranih imena za deckice...
Prijedlozi su dobrodosli!!
i
sima....
:D :D :D :D :D
jel to imamo momka za lucu?![]()
![]()
![]()
od srca se veselim s vama!![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D
Bravo za pisulinca i dobar rast! :D
Aaaaaah, moja Luca će fakat imati puno dečkića oko sebezhabica prvotno napisa
![]()
Bebomanka draga, baš je lijepo pročitati dobre vijesti! Nadam se da će tako ostati do kraja. Tvom malom gimnastičaru šaljem jednu slatku pusicu![]()
:D![]()
:D :D![]()
skakućem od sreće :D :D :D , baš su to lijepe vijesti čestitam!
![]()
:D :D
Drage moje ....mi smoo jucer bili jos na jednoj kontroli kod nase ginicke koja je pregledala nalaze od kombiniranog probira koji ukazuje na to da je faktor rizicnosti koji je u mojem slucaju bio povisen zbog godina(40) pao na faktor rizicnosti trudnoce jedne 25-godisnjakinje!
Zbog toga smo mi ipak odlucili da necemo ici na amniocentezu vec cemo raditi triple/quadruplet test u 2. trimestru i "3D anomaly scan" - 3D ultrazvučni pregled pri kojem se detaljno prati fetalna anatomija i otkrivaju eventualne strukturne abnormalnosti fetusa.
Uz to sve smo jos ponovili vaginalni i vanjski uzv. kojim smo vrlo lijepo vidjeli nekih par mm.koji vise izmedju bebachovih nogica i time je potvrdjeno da je deckic
Isto je vrlo zivahan...stalno mice nogice i rukice a pregledali smo i vecinu organa i kostiju koje su se lijepo vidjele..
Imamo vec 9cm. i teski smo 98g.
Ginicka je ucrtavala krivulju nasih dimenzija u programirane krivulje rasta najnizih i najvisih vrijednosti i nasa krivulja se nalazi u zlatnoj sredini!! :D Rekla je da su dimenzije idealne i da bebac stvarno izgleda zdravo i zivahno..![]()
Svima vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da sto prije dozivite isto!!
![]()
super, neka bebač samo tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Super!
![]()
bebomanka, za dečkića...:D
Ipak smo mi specijalne kokepa stoga nisam ni sumnjala u dobar rezultat kombiniranog probira!
Jedan velikitebi i tvom pišulincu!
super iako nisam ni sumnjala da će sve biti za 5 :D :D
bravo, bravo, čestitam, samo dobre vijesti :D
Bebi, pomno pratim sva dešavanja vezana za tebe i tvoje dijete. Ja osjećam da će biti sve ok, ako Bog da, i predlažem ime. Naime, mislim da bi mu odgovaralo ime Daris. Ima lijepo značenje, "učenik" i vrlo je neobično i nesvakidašnje. Obzirom da postoji obaveza roditelja prema djetetu da mu nadije lijepo ime, a znamo da svako ime ima svoju auru i da utiče na cjelokupan život djeteta, i znam i da je dječak (čitaj dijete) dugo očekivano i došao je kao dar Božiji iz čega se može izvesti i Daris kao dar.
Znam i jednog dječaka Darisa koji je jako napredan, inteligentan i pozitivnog istraživačkog duha iako su mu tek dvije godine.
Eto Bebi, obzirom da si otvorila natječaj za naj ime za tvog malenog ja sam svoju dužnost obavila![]()
![]()
![]()
fatamorgana prorocnice moja..grl-grl...ljub-ljub..![]()
![]()
Ozbiljno cu razmotriti tvoj prijedlog a znacenje tog imena me je posebno privuklo!
Cudno...ali ime koje mi se do sada motalo po glavi je vrlo slicno-Dorian!
A povezano je sa izrazito lijepim ljudima koje vrlo paze na svoj stil ophodjenja......I Adrian mi je lijepo ali nema posebnog znacaja.......
No,u svakom slucaju je pamet ispred ljepote......![]()
veselim se s tobom/vama! :D :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
bebomanka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
:D :D super vijest , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ja sam tek danas to pročitala u PN, i ne mogu das još jednom ne čestitam....... :D :D :D :D
uživaj i mazi trbuh
sina kako god da nazoveš....njemu će biti ok
I Mm i ja smo prvotno htjeli kćer, i imali ime, i naravno, ostali zatečeni kad su nam rekli da je muško i do samog kraja nismo mogli odlučiti kako ćemo ga nazvati. Na kraju smo jedno veče sjeli pred komp, otvorili baby names na googglu i listali jedno po jedno. Značenja i ulagali veta jedno drugom
Onog trena kad smo ugledali ima Dan, znali smo da će se tako zvati
Od tada nam je svaki Dan sretan :D
Čestitam na živahnom dečkiću :D
Ja ti neću predlagati ime jer sam sigurna da ćete proroštati sva imena koja postoje i izabrati za svoju srećicu najbolje ime.![]()
Nek je on nama dobroi tebi želim savršenu trudnoću do kraja.
![]()
:D za lijepe vijesti.
Česttitam na dečku.
(Na početku sam potiho vibrala za curu, ali to je ionako sasvim svejedno).
Draga, podižem temu da odmah možeš napisati izvještaj!![]()