velika čestitka i od mene!!!!!!!!!
velika čestitka i od mene!!!!!!!!!
Pozdrav mojim suborkama..![]()
Danasnja kontrola-trudnoca 8+2 pokazala velicinu nase mrvice od 18,1mm i srceko u punoj snazi :D
Do mrvice se pojavio mali hematom od 18x11mmGinicka kaze da nije strasno i da je to cesta pojava..ipak dala bolovanje do 20.07. i kontrola za 2 tjedna..Nije mi rekla da moram strogo mirovati(citaj stalno lezati) ali je potrebno fizicko i psihicko opustanje..
Ja zasad nemam nikakvog alarmantnog iscjedka ali sam zadnjih dana imala ucestale mucnine i jaci nagon spavanja tako da ce mi bolovanje svakako dobro doci..
Velikasvima a curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!!
![]()
ma super za bebsija koji tako dobro napreduje! :D
a sto se hematoma tice, zacas ce se on povuci, samo odmaraj i uzivaj![]()
ko prava trudnica!bebomanka prvotno napisa
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hematom ode i tebi veliki
odmaraj!![]()
bebomanka :D za![]()
Znači ti još radiš? Trk na bolovanje i čuvaj nam se. Puno~~~~~ da sve bude dobro.
bebomanka :D za "mrvicu" od 18,1 mm i srčeko.
Odmori se.
bebomanka, bravo za bebicu i neka ona svojoj mamici samo raste!
i odmaraj sta vise mozes!
bebomanka bravo za, i sada smo polako, laganini i nosikiriki
bebomanka![]()
samo budi opuštena i uživaj![]()
![]()
O draga, kako tvoja beba lijepo napredujue :D :D
Dobro da si na bolovanju, ipak smo mi koke iz kluba 39+
![]()
iva_luca kada se ti spremas na iduci uzv,draga??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Lucu!
ZO,ninatz i sve ostale koje ste jos u borbi do~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i navijam svim
da se ja uskoro ovako sa vama i zbog vasih mrvica veselim!!
![]()
Pravo čudo kako bebać brzo raste. Čestitam. Imati tako živahnog bemba u buši stvarno zahtjeva odmor.![]()
![]()
Nije to bolovanje uopce lose doslo, a hematom ce ionako proci!
Bravo za malo srceko!
:D
:D :D Skačem draga za tvoje srčeko!!
Veselim se što ste mi vas dvoje dobro i mislim da ti bolovanje zbilja dobro dođe. Odmaraj se i uživaj.
Draga,
odmaraj se i uživaj! Zaboravi na posao jer (kao što kažu) on neće pobjeći, a tvoje zdravlje i zdravlje tvoje bebice treba ti biti na prvom mjestu pogotovo u prvih 12 tjedana.
Uživaj u svakom trenutku![]()
Super za tvoju bebicu :D , tih 18,1 mm mi se čini tako savršenim!!!
Mene je dr naručio na uzv tek krajem 7.mj a to će već biti 11.tjedan, pa ćemo prpoustiti ovu veličinu, budem ja njega još nazvala![]()
Imas pravo! Od kad sam na bolovanju, kao da je bebica punom snagom krenula jer su pocele i mucnine a ne mogu se niti pozaliti na spavanje..Stvarno sada puno odmaram i to mi godi....jedino da mi se jos vrati apetit....iako bas i ne izgledam tako da ga nemamBebel prvotno napisa
I meni se kao i nasoj ivi_luci zaokruzio trbuscic i izgubio struk..
Kontrola nam je iduci cetvrtak kada cemo vec biti u 11.tjednu..Nadam se da se hematom smanjio a sto se bolovanja tice, nastojat cu ga produziti ako ne zbog trudnoce onda zbog ekscema na ruci..
Hvala vam sto ste uz nas i jedva cekam da proslavimo i vase lijepe vijesti!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve koje to jos ocekuju..![]()
bebomanka samo ti uživaj u svakom trenutku, hematom se sigurno izgubio i naravno da ćeš nastaviti bolovanje....mučnine će, nadam se, isto brzo proći![]()
![]()
Draga bebomanka, hvala ti što si nam se javila s vijestima.
Strašno mi je drago da se sve tako lijepo odvija kod tebe.![]()
Još jednom ti želim zahvaliti na potpori i lijepim riječima koje si mi dala preko pp-a prije mjesec-dva.
Sretno draga moja, uživaj i odmaraj !!!![]()
bebomanka, baš dobro da si na bolovanju, i zaslužila si malo opuštanja!![]()
![]()
:D :D :D id srca čestitam!!!!
Draga, kad ti ideš na kontrolu :? Jesam li ja malo pobrkala.... ovj ili slijedeći četvrtak?
Bili danas..trudnoca 10+2
Bebica nam je mahala i nozicama i rucicamaBila je tako ziva da mi je proslo kroz glavu da je cura
![]()
Napredovala je na 37mm. :D
Hematom je jos prisutan ali ga je bebica prerasla i ginicka misli da je to ipak bio onaj drugi embric koji se je ugnijezdio ali ipak nije napredovao..Smatra da nema nikakvog rizika za bebicu ida ce sam nestati.Dobila sam 6 tjedana trudnickog dopusta! :D
svima!
bebomanka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D
samo gustaj i odmaraj!![]()
![]()
![]()
Jupiii :D Pretekli ste nas za 1 mm (Luca je 36 mm) i za mahanje(ja sam skužila samo kucanje srca :/ i sveopće meškoljenje, al ništa od mahanja!).
![]()
I draga, ja naravno navijam za curicu![]()
Bravo za mahanje i 37 mm, neka se nastavi bezproblematično :D :D![]()
Ma ti si se draga pozurila na kontrolu..Mi smo i nadalje nesto sitniji od Luce ali je sve to u okvirima nase trudnoce tako da se ne brinem..iva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
prekrasno
:D
:D![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za živahnu bebicu :D :D :D :D :D
Neka se trudnoća samo tako nastavi.
poslu
Ajoj, baš lijepo! Samo neka on/ona maše i raste sretno kod svoje majčice!
I mi imamo taj drugi prazni GM, samo kaj znamo za njega od početka, a kako je bio jako blizu bebe jučer ga je potisnula i puko je pa smo imali krvarenje, ali nije dugo trajalo i dr.R je utvrdi da je bebač dobro i nadamo se da mu neće ništa smetati.