-
prekomjerna težina
Sad sam malo gledala ove tablice rasta dojene djece i Luna je totalno izvan prosjeka. Naime, ona ima 5 mjeseci i 7 dana i ima 8700 g!!!!! Ona još uvijek dobiva kilu mjesečno.
Mene je stvarno strah da ne bude predebela. To nikako ne bih htjela.
Još uvijek samo i isključivo doji. E sad me zanima, ja joj uvijek na sljedećem podoju nudim onu cicu od zadnjeg podoja da ju skroz isprazni, ali me strah da je upravo zato tako velika, jer izvlači puno tog masnog mlijeka koje je na kraju.
Da li da joj svaki podoj nudim drugu cicu? Hoće li to onda smanjiti proizvodnju općenito? :? :?
-
-
-
Moja Leda je rođena s 3050 g. S 3 mjeseca je imala 7500 g. Isto sam bila u panici jer je od male bebice nabujala za tren oka. Samo je dojila. S 4 mjeseca je imala 8200. A sad, sa 18 mjeseci ima 11300. I sve je u najboljem redu. Bebe same znaju koliko im treba maminog mlijeka.
-
moj mali sa tacno 5 miseci je imao 8 950g i same pohvale od svih a bio je samo dojen.... dojena djeca ne mogu biti debela jer majcino mliko ne povezuje masnocu
-
Cure puno vam hvala. Sad sam mirna.
-
ja bih potpisala sve navedeno, no jos bih ti savjetovala da si ovaj topik isprintas i spremis i dooobro proucis za koju godinu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma