Ovo što mi se desilo jutros, već se nazire neko vrijeme, ali nikad nisam imala ovakav napadaj panike.
Kažem MM jutros u autu kako za 2 tj idem kod socijalnog ginića da ga pitam uputnicu za Mirenu jer imam užasna krvarenja i jako se loše osjećam tjedan prije, za i poslije M (tako da mi ostaje samo 1 tjedan normalnog funkcioniranja). A on me pita zašto? :? Ja mu objasnim kako više nije pametno da budem na tabletama (pošto za 20 dana punim 36 g), da je za žene iznad 35 g sa mojim problemima Mirena besplatna te da sam tako na miru najmanje 5 godina, a i da ne želim riskirati. Na što je on ostao malo neugodno iznenađen (jer on jako jako želi još jedno dijete, ali to sa mojim zdravljem i općenitim stanjem organizma te u pomanjkanju vremena ne dolazi u obzir) pa sam mu morala iznova objašnjavati razloge koje sam sad navela u zagradi, u proširenom smislu.
Eh, moment kad smo zašutjeli, pomislila sam na još jednu trudnoću i bebu - odjednom mi je naglo počelo kucati srce, oblio me hladan znoj, mučnina, vrtoglavica..... Mislila sam - predinfarktno stanje. Odmah sam sad zvala ginićku da potvrdim dolazak, te datum i sat
. I sad sjedim tu ( i opet osjećam laganu mučninu dok ovo pišem) i pitam se da li je neka od vas doživjela ili doživljava isto. Da li je to stvarno paničan strah od trudnoće/poroda/bebe? Evo ide opet - na samu pomisao
![]()