Samoborke, ili bilo tko drugi tko ima iskustva ili neke informacije o ovoj školi, neka piše.
Kakvi su učenici, kakvi profesori, nauči li se što....
Samoborke, ili bilo tko drugi tko ima iskustva ili neke informacije o ovoj školi, neka piše.
Kakvi su učenici, kakvi profesori, nauči li se što....
Pitaš za srednju ekonomsku u Samoboru samo zato što nije zagrebačka?
Ako je samo zato, onda ću ti reći iskustvo moje susjede, izvrsne studentice zadnje godine ekonomskog fakulteta koja je sa svojim odličnim ocjenama (ne, nije se mogla upisati u Zagrebu) svaki dan putovala u Jastrebarsko i od tamo bez ikakvih problema upisala fakultet. Sve 4 godine je bila odlična učenica u Jastrebarskom, a vidiš, nije se uspjela upisati u Zagrebu. Zato, škola je škola.
Nisu ove u Zagrebu Bogom dane. To je moje mišljenje.
Ne ne pitam samo zato što nije zagrebačka. Nego pitam konkretno za tu školu.
Moja kći nije odlična učenica i za neke bliže škole nema dovoljno bodova.
Mogla bi u Samobor i možda Veliku goricu.
U velikogoričku je išla prijateljicina kći, pa od nje mogu saznati sve što me zanima, a čini mi se da je ona bila zadovoljna (u međuvremenu je završila ekonomiju - prva u svojoj generaciji, s prosjekom 4,5 - ili tu negdje).
O samoborskoj školi neznam ništa, osim da postoji. Obzirom da ipak postoje razlike od škole do škole, voljela bih bar nešto saznati. Otći ćemo i na njihove Dane otvorenih vrata, ako već nisu prošli.
Nemoj se previše brinuti, škola je škola, profesora svugdje imaš i dobrih i manje dobrih, a na pitanje kakvi su nikada nećeš dobiti objektivan odgovor jer je to kao i u životu: netko nam se svidi, a netko ne pa smo skloni prema tome prosuđivati! (Ja sam prosvjetni djelatnik pa je to iz prve ruke!) Sve ovisi o djetetu, koliko će se ono prihvatiti učenja i ozbiljno shvatiti školu. Zato, samo hrabro naprijed!![]()
U načelu se slažem, pogotovo s onim boldanim.ljerka prvotno napisa
Obzirom da kći do sada nije bila previše ozbiljna, i nezna što bi zapravo htjela u životu, uz to je još i dosta povučena i nesigurna - okruženje u kojem se nađe moglo bi jo dosta pomoći ili odmoći.
mm je isao u Ekonomsku u Samobor, osnovnu je prolazio s 4, srednju takodjer s 4, upisao bez problema faks