-
Dakle da se priključim i ja jer mi svako ljeto jedva sklapamo kraj s krajem jer kod nas u Mičevcu vrtić ne radi od 01.07-01.09. i tada bi djecu trebalo voziti u V. Goricu koja je autom kojih 15 min od nas ( u idealnom slučaju a ne ujutro i popodne kada se ide s posla i na posao), s time da 90% ljudi radi u Zagrebu tako da je to veliki problem. Javnog prijevoza s našom Goricom pod koju kao spadamo nema tako da i u slučaju da moram dijete odvesti javnim prijevozom trebam prvo u Zapruđe busom,pa na tramvaj do Avenue Malla, pa opet na bus za VG što je u idealnom slučaju barem 1,5 sat vožnje ako se sve linije poklope. I što učiniti, bake rade tako da one otpadaju za čuvaje ljeti, ja nisam imala pravi godišnji ( jedva sklepala par dana jer je kolektivni bio zimi 1 mj) i ti se snađi. Mislim da mi iz manjih mjesta zbilja imamo razloga ljutiti se i žaliti na vrtić i čuvanje djece tokom ljeta, jer ovi u većim gradovima se pokriju u susjednim kvartovima međusobno pa ipak ne morate voziti djecu Bogu iza nogu da bi vi mogli mirne duše ići raditi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma