Superiva_luca prvotno napisa
! Ako želiš kontakt za privat medicinsku masažu, javi, poslat ću ti (pitala ja u trudnoći kad me jednom uštakla leđa - masiraju i u sjedećem položaju). Ako se dobro sjećam, bila sam jednom u ranoj trudnoći.
ina33, hvala - upravo sam se nazvala fizioterapeuta i dogovorila masažu!
tebi i Ančici
Bravo za malu sportašicu-vozačicu formule![]()
mami da izdrži uz masažicu sve boljke blaženog trećeg tromjesečja.
Aaaaaaaaaa ja stvarno volim masažu! Trajala je punih 45 minuta a meni se činilo da sam netom prije legla na stol. Doduše, morala sam se češće namještati, prebacivati s jednog kuka na drugi, ali, sve u svemu osjećaj je fantastičan. Opuštena sam i mislim da ću noćas spavati ko beba!
A ni Luca se nije bunila, dapače, mislim da je uživala![]()
Bože me sačuvaj današnjih trudnica, ne odriču se nikakvih gušta.
Samo ti guštaj Iva_luca, pa naravno, da ne može tu biti štete ni za Lucu i što bi se onda bunila, naša djeca uživaju baš kao i mi sami
![]()
volim takve trudnicesretna35 prvotno napisa
![]()
Moja je Luca dobila na poklon svoju prvu haljinicu!Malu, slatku s volančićima .......i mačkicom/vilom u zvjezdanoj prašini! I natpisom "Your Dreams Come True".
Dodirko hvala! Sačuvat ću je dok se i tvoj san ne ostvari - za tvoju princezu! Ak bude princ, ma samo skinemo volančiće....hehehe
mamiciLuci
![]()
dodirko![]()
Haljinica je za 10. A tek da vidite kolekciju pletiva za 2008/09![]()
A i Luce mi se jučer na kavici kratko javila pa sam se sva raspekmezila pred polazak![]()
E da znaš iva_luca da jedva čekam vidjeti tvoju Lucu u lijepim haljinama.
Sjećaš se kad smo šetale Zagrebom po kišiželim reprizu samo s još dvije male cure više
![]()
![]()
![]()
Čuvajte mi se, šaljem vam najvećuna svijetu
![]()
Drage moje, Luca i ja smo danas (31 tjedan) bile na kontroli.
Od prošle kontrole dobila sam samo 1 kg 8) i sada sam na +9. Tlak uredan, urin b.o., cerviks zatvoren - kaže dr. zabetoniran (što me jaaaaako obradovalo), jer, još uvijek ne znam jesam li se riješila ureaplazme. Naime, u jednoj urološkoj ambulanti su mi umjesto brisa cerviksa uzeli bris uretre (koji je uredan!) ..... Ja bila malo zbunjola, tek mi kasnije došlo u glavu da su krivi uzorak uzeli, ali, eto... Sad čekam novi nalaz. Trbuščić je već ozbiljan ali ne prevelik, dosta nisko, pupak uvučen - dakle, još je dovoljno prostora za širenje.
Luca je super, sve su joj mjere u okvirima prosjeka, protoci su uredni, teška je 1530 grama i mamam bi bila iznimno zadovoljna, ali..... malo moje magare(tvrdoglava na tatu) još uvijek se nije okrenula, guzu je uredno smjestila mami u zdjelicu i ni makac! Dr. kaže da ima još dovoljno vremena i prostora da se okrene za porod jer, plodove vode ima dovoljno. Zbog takvog položaja rukice su joj ispred lica i niti nakon dužeg nagovaranja nije bilo šanse da ju mama vidi!
Morat ću s njom ozbiljno razgovarati i pojasniti joj da ju želim roditi prirodno, bez intervencija i medikamenata a to sigurno neće ići ako i dalje bude tvrdoglava i zadkom na ušću.....
Drage moje, što da vam kažem, ja se zapravo osjećam fantastično (jučer mi je moja kozmetičarka uvaljala kompliment da izgledam desetljeće mlađe - što je iznimno godilo mojoj taštini) i sve me više lovi želja za fizičkom aktivnošću, za skituljenjem, za vježbanjem.... A da ne bih previše patila, eto započeli smo s renoviranjem stana pa sad svaki dan imam što raditiJedino što ćemo izgleda propustiti ove godine su obvezne blagdanske dekoracije, jer, ne može se istovremeno štemati i vezivati satenske mašnice
Pusa od Luce i mene!
P.S. One koje me poznaju, znaju da nisam tip za šljokice, mašnice, volančiće... a roza boja je cijeli moj živor bila sinonim za tamo neke druge... Ali, kako se bliži vrijeme poroda, ja sve više slinim nad rozom robicom (neki dan sam u hipu kupila kompletić i gegice u rozoj boji).... pa si nešto gruntam, ima li proporcije u rastu trbuha i opadanju moći racionalnog mišljenja
![]()
![]()
:D Bravo za Lucu i mamu!![]()
e jesi opaljena. Ja zbilja kužim to rozo averziju ali isto tako mislim da majčinski osjećaji prorade pa se sve to izmjeni.
maloj tvrdoglavici i da se lijepo okrene za prirodni porod.
A da mama izgleda ko grom i mlado to je činjenica 8)
Samo tako nastavite do kraja :D
Iva_luca, nakon ovakvog teksta mogu samo reći da sam.
Prava cura je ta tvoja luca i već zna pokazati po čijem će biti.
A i mama iva je prava 8) .
Držite se cure još malo, a šaljem malo ~~~ da ipak posluša mamu i okrene se kako treba.
![]()
A što fali rozoj boji - to kaže ona koja se zavjetovala da cura neće imati ništa roza boje, a sada se i to polako mijenja.
Joj, joj, joj!
Htjedoh odgovoriti pippi pa se, ovako "spretno" izrazih kopiranjem posta![]()
![]()
![]()
divne vijesti!![]()
uzivaj u renoviranju - koliko je moguce, a uzivaj maksimalno u ovim posljednjim sedmicama dok si 2u1 i mazi busu
![]()
Super vijesti! Samo ti lijepo uživaj u rozoj robici i volančićima i mašnicama, to je sve pre-preslatko na malenim curicama![]()
iva_luca, tak mi je gušt ovo sve tvoje pročitati!
Samo nastavi sa uživanjem i dalje! :D
Ivai Luca
jaaako smo ponosni na vas dvije
![]()
A što se rozog tiče, i ja prije ne bi nikako, no sada bi pristala da sve rozi oko mene![]()
Bravo za mamu i Lucu (sramežljivicu malu)
Samo neka se tako nastavi
![]()
![]()
jedna moja mala prijateljica je skužila da rozo nije cool, pa kad ju pitaš koju boju voli viče plavu, ali se cijeli ormar rozi isključivo po njezinom izboru![]()
:D :D za najnoviji izvještaj,
a boja ...., već će curica odabrati. Djeca se danas rađaju sa formiranim stavom![]()
ma roza je preljepa za curice:))), treba se opustiti i dati si malo oduska!
uzivaj!
Potpisujem našu sretnu35!sretna35 prvotno napisa
One koje me poznaju, znaju da nisam tip za šljokice, mašnice, volančiće... a roza boja je cijeli moj živor bila sinonim za tamo neke druge... Ali, kako se bliži vrijeme poroda, ja sve više slinim nad rozom robicom (neki dan sam u hipu kupila kompletić i gegice u rozoj boji).... pa si nešto gruntam, ima li proporcije u rastu trbuha i opadanju moći racionalnog mišljenja![]()
[quote="rozalija"]Pridružujemo se čestitkamasretna35 prvotno napisa
![]()
Drage tete, hvala vam što ste se sjetile mog imendana.![]()
Jučer su me mama i tata vodili u goste, gdje smo slavili! Mama je papala kolačiće a ja sam nakon toga bila jaaaako aktivna. Nije sigurna jesam li se samo zarotirala sa desne na lijevu stranu ili sam napravila salto.... danas me cijeli dan mazi i pokušava napipati gdje mi je glava a gdje guza ali svaki put kad pomisli da je uspjela je iznenadim nečim.... Baš se volim igrati s njom!
Pa-pa do slijedećeg puta! Vaša Luca.![]()