i ja se pridruzujem cestitkama sa zakasnjenjem, ali vidim da si se (Luca) dobro provela za imendan![]()
i ja se pridruzujem cestitkama sa zakasnjenjem, ali vidim da si se (Luca) dobro provela za imendan![]()
lijepo se vi zabavljate. Bilo rozo ili plavo bitno da je živo i zdravo. UUUUUUU jesam rimu složila
![]()
![]()
![]()
Luca draga, šaljemo ti tisuće poljubaca
![]()
Ti mama malo češće kolače kad ih dijete toliko voli![]()
Za kile ćeš se pobrinuti poslije![]()
HU-RA za dobre vijesti! :D
I ja saljem cestitke sa zakasnjenjem te velikumaloj Luci i njezinoj zgodnoj mamici..
Sad cu jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~da se tvrdoglavica na vrijeme okrene pa da sve zavrsi savrseno!
Uzivajte jedna u drugoj dok vas ne "razdvoje"jer onda ce biti jos puno,puno drugih koji ce vas smetati..barem prvo vrijeme..
![]()
![]()
Kako sada dolazi vrijeme kolačića ima vremena da Luca napravi salto.
![]()
Moja Luca je jedna jako draga curica: slušla je svoju mamu (doduše, dala se malo duže nagovarati) i napokon se okrenula u položaj glavom! :D
U petak i subotu je bila iznimno aktivna, grabala je, lupkala, mlatila, meškoljila se.... tako da sam bila sigurna da se okreće. U nedjelju se smirila i bila sam sva u čudu jer su se pokreti potpuno izmijenili, locirani desno i lijevo ispod pupka... pa sam pomislila da se curica upopriječila ..... Ali, jučerašnja kontrola je odagnala sve sumnje.Sad se trenutno navikavam na nove pokrete i ponovo joj učim prepoznavati dijelove tijela.
Luca je teška 2.450 grama, srčeko kuca uredno i, ko što je ina33 rekla za svoju Ančicu, izgleda da je gracilne građe, tj. negdje je u donjim granicama za svoju dob! Usprkos blagdanskim delicijama, nisam nabacila viškove, tj., ukupno sam u plusu 12 kg. Tatu to posebno veseli jer, on je cijelo vrijeme bio zabrinut da će, ako budem puno jela i dobila puno kila, Luca biti krupna i da ću je teško roditi (ah što ti je ljubav). Podupire on mene u želji da rodim prirodno, bez lijekova i nepotrebnih medicinskih postupaka, ali, ovakva briga za mene daje mi naslutiti da bi on radije da to ide jaaaako brzo i bezbolno!
![]()
Ostali detaljčići s jučerašnje kontrole: cerviks 1 čl, uloživ za jagodicu prsta.... dr. R. mi je rekao da «malo usporim»! Opet moram povući ručnu!
Obećavam samoj sebi i svojoj Luci da ću s prvim proljetnim zrakama nadoknaditi sve propuštene kilometre i sve dane provedene između četiri zida....
![]()
:D za okret!
:D super za Lucu ,da i ostalih 30 dana bude poslušna![]()
:D za okretanje i zauzimanje nove pozicije!
bit ce vremena za setnje u dvoje i troje![]()
bravo :D :D
luce, luce, pametnice jedna!
Frajerica Luca...a ostalo bez teksta jer sam se sva raznježila nad pričom. Cure i dečko samo tako dalje~~~~~~~
Ovaj sam report čekala!
:D :D :D
Sada polako....![]()
cure moje a sad malo usporite i sve laganini
a eto proćiče i to brzo i slijedi vam najlijepši susret
obadvijema
Ma vrijedne ste nam vas dvije!! :D
Uopce ne sumnjam da cete sve izgubljeno rajzanje nadoknadit..![]()
![]()
cure.
Luca je poslušala mamu, a nadam se da će mama poslušati doca i usporiti malo. Nadoknadit ćete sva mirovanja šetnjama u prvim proljetnim danima.
Još samo malo ...
i držite se.
Velika pusa Luci, a ti ćeš se već snaći za svoje propuštene kilometre i nabačene kilice.
2,5kg tak lijepo zvuči, baš onako damski!
Bravo za okret - to se čekalo.
Sad još malo mirno, a onda........
Pozdrav objema
bravo, cure!
p.s. jel se to meni čini ili se opasno približavate tome da onaj "klub 39+" iz potpisa postane brojač tjedana trudnoće (a ne godina)?
bravo cure !!! :D :D
besprijekoran izvještaj![]()
Ma mala je sva na mamu živahna, gracilna i savršena. Bravo za Lucu :D
fegusti, ne čini ti se.... u petak smo punih 36 tjedana.... još malo!
Curice![]()
Ajme, pa super super za okret, vidiš ti kako je mala mišica skužila :D !!! Fakat brojite još maaaaaalo do dana D!
kako ste blizu dosle!
pa to je divno!
veselim se tobom draga, od srca!![]()
:D :D :D :D :D :D :D
ljubac saljem tebi i luci!![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Luce, zna malena kako se okrenut!
Mama, ti malo uspori (tko ti kaže), a s proljetnim zrakama u šetnjice! nama je sutra 3D UZV, pa ga nestrpljivo iščekujemo. :D
:D![]()
super za Lucu :D , čekamo ju za proljetne šetnje po Bundeku![]()
:D :D :D
evo i ja se veselim gmaloj gimnastičarki šta se u zadnji tren okrenila i neka se sad za neko vrijeme zaboravi vrtit, a kad se rodi neka se okreće na sve strane kako je volja.![]()
Bravo za živahne i gracilne-mamu i njenu Lucu.![]()
:D :D :D super za okretanje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da i ovaj ostatak prođe u najboljem redu i naravno za brz i lak porod![]()
Superiska za vijesti, tako vam dobro ide! Drzim fige da i porod protekne bas onako kako zelis, a ne sumnjam da ce, tako si spremna i fokusirana, nema da omane![]()
![]()
![]()
btw. sve hocu da ti se javim - ona tvoja recenica iz marta me prati svakog trena, pa sam odlucila primijeniti tvoj recept i hrabro po bebicu ili dvijea imam vec i plan za porod u vodi ako Bog da :D
wewa prvotno napisa
Rekla sam ti, samo treba odlučiti! A što se poroda u vodi tiče, ideja mi se sviđa onako općenito, ali, kako voda nije moj element
tu opciju nisam razmatrala.
Jučer sam kupila škarice s tupim vrhom, ali nisam uspjela naći male pamučne rukavice protiv grebanja (moja mala mačkica će sigurno imati oštre noktiće!).A kad je već riječ o sigurnosti djeteta, ovih se dana spremamo na konačni odabir autosjedalice.....
I da, baka je za svoju unučicu sačuvala i poslala tatin jastuk za nošenje (paketina ili ajmpedek ili kako se to već zove....)! Iako neće poslužiti za izlazak iz rodilišta (nekada je uglavnom za to služio), uštirkat ću ga barem za jedno fotkanje baki za dušu!
raznjezih se na malene rukavice i jastukiva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
veliki
malenoj lutkici
a što se tiče pamučnih rukavica - ja sam ih kupovala u Adaxa. Samo tamo sam ih našla.
Ja sam ih kupila u H&M-u.Suncem.m. prvotno napisa
![]()
Luca i mama...baš je lijepo čuti da sve dolazi na svoje mjesto
![]()