i ja bih pass![]()
i ja bih pass![]()
i ja bi pass![]()
Mišica malaslatkica.
Uživajte jedna u drugoj![]()
iva - luca, i meni pass, molim!![]()
iva_luca, i ja bih rado škicnula ako nije problem.
znaš, ja te nikad nisam vidjela kao netrudnicu, tako da si što se mene tiče cijeli svoj život trudna. teško mi je uopće zamisliti te u dva dijela![]()
nikako mi ne uspijeva otvoriti slike-ne prihvaća pass!?!
- moji favoriti su ona prva na kojoj se smije, ona di je (tata?) drži i isto se smije i ona s prstom na nosu, ta mi je skoro pa najdraža
.
Drage tete, hvala vam na lijepim komentarima![]()
Još da mi tata ne daje tako smiješna imena - fijuuuu, ma gdje bi mi bio kraj!
Ma i meni je zakon ona s prstom na nosu, ali, zbog smanjivanja za album je izgubila na oštrini.... A ima još nekoliko prekrasnih fotkica gdje je tata drži u naručju...ali, tata neda da ga stavimo u album!ina33 prvotno napisa
Joooooj, koja mala slatka mrvica, preslatko!!!
moram priznati da nakon što sam je vidjela sam odlučila da idem u novi postupak, ako uspije moraš reći Luci da je ona zaslužna
i ja bi![]()
![]()
preslatko malo stvorenje,predivna je
![]()
i ja bih te molila pass, jako bih voljela vidjeti tvoju malenu princezu![]()
ja ću si ko mantru svaki dan pogledati ovo predivno djetešce.
curica je pravi ponos!
![]()
jučer sam probala s drugog računala koji ima jaki security pa nije prolazilo. danas sam na svom puno opuštenijem računalu i normalno prolazi. oprosti što sam te dvaput gnjavila![]()
i ja bi pass![]()
Obzirom da me nije bilo pri kompu...ja ću sa skoro mjesec dana zakašnjenjasamo čestitati i poželjeti maloj princezi i njenim roditeljima svu sreću ovog svijeta
![]()
![]()
jutros sam tak sva neka placljiva....ali pogled na preslatku malu lucu, mi je izmamio veeellliiikkki osmjeh na lice![]()
ne znam koja slika je ljepsa od koje.
prekrasna je!
velika![]()
predivna, ma pravo čudesna beba![]()
![]()
uživala sam gledajući je![]()
![]()
Imat ćeš je, samo još malo...... I bit će ti još ljepša i samo tvojapippi prvotno napisa
![]()
Luca je prava inspiracijaruni prvotno napisa
![]()
Da ova slikica je jedna od nekoliko njih na koje sam definitivnoiva_luca prvotno napisa
![]()
i ja bih htjela vidjetiljepoticu
i ja bih vidjela lucu, please pass
Slatka, preslatka curica s prsticem na nosicu...malo...
sve su![]()
a sliak 14..."ej ekipa, čujete li me, gladna sam"
pa 15...okret na drugu stranu "ima li koga?"
pa 16...netko dolazi, čujem ga
pa 17... jeaaaahhh
pa 18...skidaj, otkopčavaj...
i dalje u sljedecem nastavku
i ja cekam da vidim Lucu, trep-trep...
Nije loše teta! Sviđaju mi se naslovi....jadro prvotno napisa
Ja sam non stop prikopčana na maminu "slatku" pa ona ne može urediti album .... jedino ako to uspije napraviti dok me nosi po nasipu u marami (ja naravno sisam i tada) onda će i ostale fotke dobiti naslove!
Predivna je, predivna је, ne mogu da odvojim oci od nje, a i moja beba se javila kada smo vidjeli Lucu![]()
063 i 032 su mi favoriti...
Preslatko![]()
Može i meni pass, molim![]()
Preslatka je ! Uživajte u vašoj Luci !!!![]()