evo draga čestitke i ovdje i vibriram da sve bude ok :D
evo draga čestitke i ovdje i vibriram da sve bude ok :D
Jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
![]()
Ipak je onaj jedan punoglavac što putuje u suprotnom smjeru našao svoj pravi put! Čestitam! :D
mislila sam na majicu, ako nešto nisam pobrkala
iva_luca super da je sve ok :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tako i ostane![]()
iva_luca![]()
![]()
![]()
Joj fegusti, fakat nisi pobrkala!![]()
![]()
Baš sam je neki dan izvadila iz kutije za spremanje odjeće i stavila u pranje (peglanje će malo sačekati
).
iva_luca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje sve bude OK.
Ive ja ti nisam ni čestitala evo od srca iskrene čestitke , da te dragi Bog čuva na ovom putu do malog.
Drage moje!
Luca i ja smo danas bile ne kontroli. Ja sam dobro. Luca takođerVelika je 6mm i srčeko KUCA :D :D :D
Luči kaže da je sve pet; jedino što i dalje trebam mirovati.
Ali, sad sam već navikla.... možda počnem vesti gobleneili obnovim znanje heklanja ili štrikanja
Zima će ionako brzo
![]()
![]()
Divno! :D Nek se sve nastavi u najboljem mogucem tonu!
iva_luca, sto reci nego nauci i goblene vesti ako treba!
iva_luca, bravo za Lucu i srčeko.
Nego, draga, pripremi ti literaturu pa čitaj. Pripremaj se. Tako je mene sestra obavijestila da mi je pripremila hrpu literature, samo trebam k njoj svratiti a ja ne stignem evo već par dana. No sada ću ravno s posla skoknuti da vidim što je sve pripremila. Jer, uči me pameti, ne jesti ovo-ne jesti ono-ne nositi više od litre mlijeka iz dućana-ne...- ne...-ne...-ne... a MM traži sve dokumentirano. E pa evo nam sada - moja sestra-teta u vrtiću ne da se omesti u svojoj brizi i silnim savjetima. Ma dobro to dođe... (evo, doći će mi sljedeći tjedan prozore oprati u stanu da se ja ne protežem) samo, brate, previše je njenih "ne".
:D :D :D
Život je lijep!!! :D :D :D
Bravo za vas!
Uživaj.
bravo za!!!!
:D![]()
:D :D :D :D draga čestitam ti odi lijepo sad odmaraj i gladi tu svoju bušu i uživaj
![]()
želim ti do kraja jednu divnu i školsku trudnoću![]()
:D :D![]()
iva_luca, srce kuca, a gdje je obećana priča?
![]()
:D :D :D :D :D
Odlično Iva_luca! Već ste 6mm, to je veeliko! Bit će to prava cura!![]()
KRASNOOOOO!!!!!!!! :D
Prava napredna cura!!!!!6mm! :shock: Ja sam se odmah zabrinula da moje nije malo premalo sa 4,2mm. :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i dalje za vas obje!!![]()
![]()
Bebomanka draga, za ovu je dob uobičajena veličina 2-6 mm. Sve u okviru tih mjera je super.![]()
Joj draga.....hvala ti! A gdje si to procitala??iva_luca prvotno napisa
![]()
6mm,a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~da je to LOVRO(mislim da se i ti tome potiho nadašiva_luca prvotno napisa
)
Ane ne ne, tia_16! Oboje smo ufurani u priču o Luci već pet godina![]()
Ako bude Lovro, obitelj će, pogotovo njegova, biti presretna![]()
Ma naravno da srčeko kuca, nego kako nego će kucati :D :D :D :D
Sjećam se kad je moja bebica na pregledu bila 7 mmpamti svaki trenutak, svaki pregled, sve pamti jer biti trudna nešto je najljepše što sam ikada mogla zamisliti.
iva_lucanek' ti bude sva sreća svijeta!!!
![]()
:D![]()
iva_luca, to su fenomenalne vijesti, uživaj! :D :D :D
Da još hopsnem :D i zaželim i dalje sve najbolje....![]()