Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: choragon molim pomoc

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno choragon molim pomoc

ukratko cu vam objasniti 28 mi je god imala sam 2 rana spontana pobacaja u 6 tjednu.obradu ponavljajucih pobacaja sam radila svi su 100 % uredni nalazi.nalazi na bakterije su svi dobri.
    doktor mi je prepisao CHORAGON 5000 na 21 dan ciklusa svaki mijesec dok ne zatrudnim,ja to vec koristim 6 mjseci ali jos bez ikakvoga uspijeha.pa me zanima dali je itko to od vas koristio i kolike su sanse za trudnocu.zahvalna na bilo kojoj informaciji. malo sam napravila kupus od ovaga.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lena, meni je Choragon preporučen pred ovulaciju, tj. kada LH trakica bude pozitivna (znači, 11. ili 12. dan), i to da bi se dovršila dioba, odnosno sazrijevanje jajne stanice i da bismo mogli tempirati odnos.
    Dosad ga nisam koristila (lijenost), no nisam sigurna čemu služi 21. dc, valjda da pomogne implantaciji ako je došlo do oplodnje.

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Choragon sam, osim kao štopericu za dozrijevanje jajne stanice, primala i nakon transfera, kao da pomogne implantaciji i učvršćivanju ploda (primila sam ga na dan transfera, 4 dana poslije pa opet 4 dana poslije). Moram priznati da je ovo prvi put da čujem da je nekome preporučen kod pokušavanja u prirodnom ciklusu i to svaki mjesec za redom.
    Želim ti da čim prije osaneš trudna.. sretno!

Music78 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I ja prvi put čujem za to. Znam da se može davati u svrhu štoperice i kao bHCG booster nakon ET-a kao podrška žutom tijelu. Ja sam ga kao i Thaia28 primala kao bHCG booster nakon ET-a (dvije injekcije, 1. i 4. dan nakon ET-a). Držim ti palčeve da što prije ugledaš veeliki + na testu. Sretno

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: choragon molim pomoc

Citiraj lena2006 prvotno napisa
    ukratko cu vam objasniti 28 mi je god imala sam 2 rana spontana pobacaja u 6 tjednu.obradu ponavljajucih pobacaja sam radila svi su 100 % uredni nalazi.nalazi na bakterije su svi dobri.
    doktor mi je prepisao CHORAGON 5000 na 21 dan ciklusa svaki mijesec dok ne zatrudnim,ja to vec koristim 6 mjseci ali jos bez ikakvoga uspijeha.pa me zanima dali je itko to od vas koristio i kolike su sanse za trudnocu.zahvalna na bilo kojoj informaciji. malo sam napravila kupus od ovaga.

lena2006
    , choragon ti je choriogonadotropin, daje se i kao stoperica i kao podrska zutom tijelu u drugoj fazi ciklusa.
    dakle - posto su ti svi ostali nalazi bili OK, tvoj doktor je pretpostavio da bi rani spontani mogli imati veze sa slabim zutim tijelom pa ti je dao to pojacanje.
    sto se tice dana 21 - vazno je choragon (a obicno se dobije 5000IU) da uzmes nakon sto je ovulacija vec prosla, 3-7 dana recimo, sto kod vecine zena pada bas na DC21.
    good luck

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

koliko je potrebno choragonu da se izluci iz tijela od 5000 radila sam test i pokaza mi je jedva,jedva vidljivu crticu.cure hvala vam na pijasnjim odgovorima u vezi CHORAGONA

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

oko 5 - 6 dana da se potpuno izluči iz tijela

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je i osmi dan nakon choragona test pokazao blijeđu crticu, a beta je bila negativna.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure hvala vam na svakom odgovoru,moja vijestica stigla jutros tocna kao sat.iduci mijesec opet ispocetka

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lena2006 prvotno napisa
    cure hvala vam na svakom odgovoru,moja vijestica stigla jutros tocna kao sat.iduci mijesec opet ispocetka
    ~~~~~~~~~~~~~ za novi ciklus!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •