Baš te lijepo čitati![]()
iva_luca,.
Tako me raznjeze ovi tvoji postovi... a vas dvije jos maaaalo i bliski susret
![]()
samo nam pisi i dalje![]()
super mi je čitati ovako dobre "izvještaje"
ti lijepo malo uspori;čitaj,štrikaj,gledaj tv...i sve će brzo proći![]()
a joj super za malu i mamicu :D :D
sve najbolje ubuduce i uzivaj u ovome miru jos par dana![]()
![]()
Drage moje,
Evo me konačno, nakon duuuuugih šest dana of-line, pred ekranom!
Renoviranje stana je u globalu gotovo (ostaju još detalji) te kupnja nešto namještaja..... ali...baš se ne opterećujem time....
Bitno da smo moja Luca i ja dobro! A jesmo.
Na kontroli smo bile u srijedu: doktorica veli da je jako zadovoljna, Luca je još uvijek živahna (ima još mjesta!) i sva je savršena mala curicaAh, kad je to rekla ja sam se sva rastopila. Teška je 2.800 g i od zadnje kontrole je rasla taman koliko treba. Ja pak nisam dobila niti grama od zadnje kontrole, dakle i dalje sam +12!
Budući nam je to bio prvi pregled kod dr. iz rodilišta, moja je Luca, inače pomalo tvrdoglava, bila izuzetno raspoložena za suradnju: okretala se, namještala, čas nudila leđa, čas trbuh a da ne bi bilo zabune, u jednom je trenu lijepo raširila nogice i pokazala da je zaista curica! Zbog silne aktivnosti cura si je omotala pupčanu vrpcu oko guze![]()
Cerviks je, veli dokica, lagano omekšan ali još uvijek zatvoren (rekla je da smijemo na ples!) što sam ja shvatila kao dozvolu za skituljenje i odmah se bolje osjećam! Jučer smo bile punih 38 tj. Za slijedeći petak smo naručene na amnioskopiju (ako se uopće budem otvorila do tada)....
Tata je jako ponosan..... danas je za svoju kćer odabrao najljepši krevetić u dućanu!U to ime smo otišli na pizzu (prva u trudnoći) i moram se pohvaliti da smo Luca i ja našu smazale prije neg tata svoju :D
svima
:D za malu Lucu! I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaš skorašnji najljepši dan!![]()
baš si mislim kad ćeš nam se javiti. već je napeto![]()
bravo cure i tata! evo vam malo vibrica za sreću ~~~~~~~~~~~~~
![]()
bas si me nasmijala a i MM, kaze takva bi bila i nasaiva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
i za susret točno na jedan datum![]()
evo ja šaljem ~~~~~~~~~~~~
za sretan porod i najljepši susret![]()
![]()
![]()
![]()
Reci su izlisne nakon svakog tvog posta, bas nemam reci jer sam rastopljena i rascmoljena![]()
za mamu i Luci
za mamu i lucu![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~za sretan,lagani porod i najljepši susret sa svojom curicom!![]()
sitno brojite, još malo i evo male luce ~~~~~~~~~~~~~![]()
:shock: , ajme šta vrime leti!iva_luca prvotno napisa
:D![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za već veliku živahnu curu i njenu mamu
![]()
uzivajte
Uživaj Luca još malo u maminom trbuhu i skupljaj puno snage za sve ono maženje i ljubljenje koje te čeka kad im dođeš u zagrljaj, treba to izdržat!!![]()
Iva![]()
Ajme...pa Luca samo što nije upoznala mamu!!! Bravo :D :D
drugar'ca luca se dobro sprem'la za raport, svaka joj čast!![]()
a ti bi stvarno mogla malo više jesti! mislim, +12, tko je vidio tako izgladnjivati vlastito čedo?!![]()
fegusti prvotno napisa
![]()
E jesi opaljena, svaka čast! Moj ljubljeni je presretan što nisam dobila više - kaže, lakše ćeš rodit
a Luca je ionako taman!!!!
A kad se u krevetu prevrćem s jednog boka na drugi (onako teška i okrugla) onda mi od milja tepa da se "kitopsina nasukala na plažu". 8)
bravo cure
rasplakala si me![]()