Drage moje,
Evo me konačno, nakon duuuuugih šest dana of-line, pred ekranom!
Renoviranje stana je u globalu gotovo (ostaju još detalji) te kupnja nešto namještaja..... ali... baš se ne opterećujem time....

Bitno da smo moja Luca i ja dobro! A jesmo.

Na kontroli smo bile u srijedu: doktorica veli da je jako zadovoljna, Luca je još uvijek živahna (ima još mjesta!) i sva je savršena mala curica Ah, kad je to rekla ja sam se sva rastopila. Teška je 2.800 g i od zadnje kontrole je rasla taman koliko treba. Ja pak nisam dobila niti grama od zadnje kontrole, dakle i dalje sam +12!
Budući nam je to bio prvi pregled kod dr. iz rodilišta, moja je Luca, inače pomalo tvrdoglava, bila izuzetno raspoložena za suradnju: okretala se, namještala, čas nudila leđa, čas trbuh a da ne bi bilo zabune, u jednom je trenu lijepo raširila nogice i pokazala da je zaista curica! Zbog silne aktivnosti cura si je omotala pupčanu vrpcu oko guze

Cerviks je, veli dokica, lagano omekšan ali još uvijek zatvoren (rekla je da smijemo na ples!) što sam ja shvatila kao dozvolu za skituljenje i odmah se bolje osjećam! Jučer smo bile punih 38 tj. Za slijedeći petak smo naručene na amnioskopiju (ako se uopće budem otvorila do tada)....

Tata je jako ponosan..... danas je za svoju kćer odabrao najljepši krevetić u dućanu! U to ime smo otišli na pizzu (prva u trudnoći) i moram se pohvaliti da smo Luca i ja našu smazale prije neg tata svoju :D

svima