iva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
odlično :D :D
Čestitam od srca i želim ti lijepu i mirnu trudnoću! :D
Stvar se super razvija :D :D :D . Za petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni se sve čini da je u buši s Lucom i seka ili braco![]()
Prekrasna beta!! :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~zaiva_luca prvotno napisa
![]()
![]()
A kakav pregled to Luci moze obaviti tako rano?? Bas me interesira!![]()
:D Pa to bi mogli biti i Lucija i Lovro!iva_luca prvotno napisa
![]()
jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa za beturinu! :D
:D za beturinu!!!
Bebomanka, na VV-u vole češće UZV-ove radit - prvo gledaju ima li gestacijske, nakon toga srčanu akciju (to su 2 UZV-a). U Mariboru preporučaju napravit UZV kad već očekuju srčanu akciju (tj. nema prvo gledanja ima li gestacijske vrećice, pa onda ima li srčeka), nego se malo dulje čeka na taj 1. UZV, a onda odradi sve odjednom. Na betu preko 2.000 (ako sam dobro zapamtila) trebala bi se vidit gestacijska (osim ako nisu blizići, onda se još ne vidi).
Cestitam na prdivnoj beti, iva_luca!![]()
iva_luca, koja beta!!!!
moglo bi upucivati na blizance :D :D :D !
sretno!
:D
:D :DNikoleta prvotno napisa
To sam i ja pomislila!![]()
:D![]()
Bravo za betu :D
I meni je dr. L. tražio prvi UZV da napravim sa 5 + nešto sitno, ali ja sam čekala 6+ nešto sitno da budem sigurna(nisam išla kod njega na UZV već privatno u ST)
Držim fige za gestacijsku i uskoro očekujemo i![]()
iva_luca bravo za lijepu betu :D ... jel' meni promaklo...ti si bila na prirodnom IVF-u ili...
predivna beta:D
vibriram za duplice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vesnare prvotno napisa
Ja se više ne sjećam koji je tjedan bio, ali je kod mene bilo - kuku, ima li koga - pa sam već svašta zabrijala. Ukazali su se, od njih jedan sa srčanom akcijom, točno na datum kako je preporučeno u MB-u (a dotad sam već imala u ST-u 3 UZV-a, na prvom ništa, na drugom 2 gestacijske, na trećem u jednoj srce). Ali, kako su to bili godišnji, nije mi žao, htjela sam se kontrolirat prije nego ST privat doktor (biće isti - dr. Šparac) ode na godišnji u 8.-me, jer sam već u glavi imala - ako je koji belaj, neka me on operira.
iva-pa-još-luca će, kako mi se čini, najviše biti spominjana u novinskim pisanijama o roda bejbi-bumu...
:D
Predivno :D :D :D
Za dupliće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iva_Luca čestitam ti od srca. Uživaj u trudnoći! :D :D :D
Evo i da ja još jednom poskočim i zavibram :D :D :D i očekujemo s nestrpljenjem pričicu ...![]()
:D![]()
![]()
I jos malo nasoj luci za petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Meni su u Mb. preporucili uzv. za dva tjedna pa da im javim a moja gin. ovdje mi je isto rekla da dodjem za dva tjedna,tocnije 19.06. da vidimo gastacijsku a onda opet za ca. 2 tjedna da vidimo srceko....
Iva-luca,čestitam,da budu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!
iva-luca čestitam, beta je prekrasna,
navijam za duplice![]()
Curice moje, neke od vas su već davno primjetile da bih svaki put zaslinila na objavu da neka od vas čeka dupliće![]()
Ima jedna narodna: pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti! E pa nadam se da će se meni ostvariti... duplići![]()
![]()
znaš, uvijek treba uzeti i onu najcrniju stranu u obzir. što ako budu oba dječarca, ha? :?
ok, jedan će biti...hm...recimo... lucijan, a drugi?
slađani su to problemi, slađani...
Andro-gen prvotno napisa
![]()
![]()
e jesi me zbedirao -mam ću prionit traženju drugog muškog imena:
Jakov, Marin.... za sad mi ova dva padaju na pamet![]()
Baš biraš lijepa imenaiva_luca prvotno napisa
! Vibrice ~~~
!
Ma blizići su, garant.![]()
![]()
iva_luca,![]()
I jos malo nasoj luci za sutra..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas!![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje veliko otkriće
iva_luca, mi čekamo lijepe vijesti...![]()
Ajde javi nam koliko ih je! Evo vam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D Jupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!![]()
Sad tek citam sve od pocetka i navijam da cijela prica tece onako kako si zamislila i kako sama zelis da se sve odvija!
Nek bude skolski i cini onako kako TI osjecas i procjenjujes da je za vas najbolje i najsigurnije!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
iva_luca gdje si zeno??
Izludila sam od cekanja? kako je prosao UZV :?
![]()
Curice moje drage,
Moja bebica je dobro; na uzv se vidi uredan gest. mjehur s odjekom ploda!
No, ono zbog čega se nisam javljala.... jučer ujutro sam prokrvarila... neću vam pisati o paniaci i ostalim srodnim osjećajčićima... tek...na umrla sam od frke!
Luči me umirioBebica je dobro, cerviks održan zatvoren i nema hematoma! Strogo mirovanje! Kontrola za sedam dana. Krvarenje prestalo tijekom popodneva!
Dakle, horizontala je moj prirodni položaj slijedećih tjedan dana ... za komp sam sjela samo da vam se javim.
Budite mi vrijedne i vesele.![]()