ivica puno ~~~~~za Lucu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
:D :D :D
Drage moje, Luca i ja smo super! Danas smo točno 8+0.
Luca je velika 18,6 mm, srce kuca uredno... zapravo, sve pet. Cerviks zatvoren. Možemo u šetnju! :D :D
:D za naprednu curu!!![]()
Sad udahni svjezeg zraka i opusti se..![]()
iva_luca sada stvarno uživaj.![]()
Uf kako dobro!!!!!!
Odlično, samo tako nastavite![]()
Bože dragi, al' ta djeca brzo rastu. Super za vas dvije Luce!![]()
:D :D :D super iva_luca~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i Luca
![]()
:D :D :D :D :D Prekrasno!!!
:D![]()
iva_luca, fenomenalnoooooooooooooooo![]()
Bravo za lucu :D
Super kako napredujete, uskoro će vas dvije Luči i na rafting poslati.
bravo :D :D
:D :D Za Lucu i šetnje!![]()
Pa baš rafting ne bih (voda nije moj element :/ ) ali, na jedno planinarenje bih vrlo rado (sad mi fali smajlić kojem cure sline!) ili jedan dobar đir, recimo na Svilaju sa endurom... Ajme lude mene! A do jučer sam maštala o odlasku na placsjetna35 prvotno napisa
![]()
Cure super za Vas dvije.![]()
![]()
:D :D :D :D
Na ovo sa Svilajom i meni sline cure(ovo je kolko' tolko' slično), a kako smo motor prodali jel' bi nam ga posudili, ma barem malecko na kratko dok ste u fazi šetnje.......... pretpstavljam samo do slijedeće kontrole kod Lučija
![]()
![]()
.
Garažiran u Splitu....sjetna35 prvotno napisa
i vozikamo se samo kad smo dolje.....
Ovdje smo posuđivali od šogora 8)
sjetna i ti bi na dobitni motor ha?!sjetna35 prvotno napisa
![]()
dobitni motor da, bit će prije ili kasnije, a budući da iva_lucin garažiran u Splitu kaj mislite da pitamo Lučija za posuditnjegov je još više dobitan (kaj mislite koliko trudnica broji :? )
To je kraj i moga didesjetna35 prvotno napisa
!
Aaaaaaajelda znam izabrat lijepe krajeve za skituljenje... Posebo je lijepo u jesen! Od Vrlike, preko Maovica u pravcu Drniša prije par godina je proširena i asfaltirana nekada loše održavana cesta. Time je olakšan prostup planinskim proplancima i vrhovima...
![]()
Dok vi o Svilaji i ljepotama lijepe naše, ja ću pohvaliti tu tvoju ljepoticu!!! Baš je lijepo narasla, želim vam da i dalje ovak odlično napredujete!
Bravo za naše cure.
:D :D :D :D :D :D