-
veliki decko
Ej jedva se ulogirah! Evo mog problema: moj veliki decko uskoro puni 6 meseci, i vec par meseci sve je nemirniji. To mi jako smeta dok ga dojim. Stalno se osvrce, i nikako da ga namestim u ispravan polozaj. Dojim ga tako da mi je na krilu, njegov stomak uz moj a glavica u pregibu mog lakta. Moram ga cvrsto stegnuti, laktom mu pridrzavati noge i istom rukom drzati mu rukicu inace me vuce za kragnu i navlaci raskopcanu kosulju preko cice. E ovako stegnuti sisa samo kad se uspavljuje jer je pospan, inace kad je budan jedva izdrzim. Povuce 2-3 puta pa gleda okolo smeje se i slicno. Nateze mi bradavicu do bola pa je pusti pa opet. Ma strasno.Ima li ko kakav savet? Inace lezeci nema sanse, samo ponekad nocu i to ako se ne probudi sasvim!
-
mi smo imali isto takvu fazu
jedino sto te mogu utjesiti je da je prolazno
pokusaj biti skroz skoncentrirana na njega dok dojis, pokusaj komunicirati, imati kontakt ocima i pokusaj dojiti u prostoriji gdje nema toliko zanimljivih stvari za proucavati
ne moras na krevetu dojiti samo u lezecem polozaju, mozes dojiti i sjedeci na krevetu
mozes takodje roko vrata staviti ogrlicu sa velikim sarenim perlama ili sloziti nesto sto ce mu privlaciti paznju
sam da ti jos velim da je preporuka svjetske zdravstvene organizacije dojiti barem 2 godine
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma