Ne mogu se sloziti s tobom. Da, kod nekih mama je to slucaj, no cesto i nije.

Vise puta sam imala primjer vidjeti kako kod mama bude prevelik strah nakon sto doktor kaze da "ne smiju dojiti" uz neki lijek. Osobno sam kontaktirala neke dr. koji se razumiju u to kad je bio slucaj kod moje frendice koja je mislila da mora prestati. Bez obzira sto je dobila drugacije info, odlucila je poslusati svog doktora, jer je to ipak bio njen doktor, strucan za to podrucje rada i vjerovala mu je da zna o tom lijeku vise. Nikad nije prezalila prestanak, i sada x godina kasnije kad puno vise o svojoj bolesti zna od samog doktora (karikiram naravno), sad je svjesna da zaista nije morala prestajati s dojenjem tada. (cinjenica je da je taj dr zaista strucan za to polje medicine, ali nije i strucan za dojenje i utjecaj lijekova na dojenje). Ali u onom trenu mu je vjerovala. A informacije koje sam ja imala od tog drugog za kojeg znam da zaista zna o cemu prica, njoj je bio samo neki drugi doktor kojeg ona ne poznaje.

Nitko ne zeli nauditi vlastitom djetetu, i kad ti doktor kojem vjerujes kaze "ne smijete dojiti", vjerujem da je tesko ne povjerovati i odluciti se kopati dalje i dublje, da onaj crv sumnje da ces nastetiti vlastitom djetetu poprilicno jako izjeda.