-
Ovo zvuci tako poznato. I ja sam bila u prvom postupku u Petrovoj, sazaljivo gledala curu kojoj je to bio drugi pokusaj, i vjerovala da ce meni uspjeti od prvog... A onda razocaranje, bol... Kasnije je bilo lakse, skuzila sam da je to sve stvar pokusaja i pogresaka. Ostala sam trudna iz 8. pokusaja. Tebe mogu utjesiti da je ipak rijetkost da netko toliko puta ide u postupak, i da se tebi to sigurno nece dogoditi. Uz to, imam i gotovo 10 godina vise nego ti.
Samo bih ti jedno savjetovala: sto dalje od Petrove. Jedan poznati ginekolog nedavno mi je na racun Petrove prokomentirao: 'pa tamo niste ni mogli ostati trudni'. Iako, cujem da su nedavno dobili novu osobu u laboratoriju (to je navodno bio jedan od problema, ali pojma nemam da li je to istina), no koliko znam oprema je jako stara i losa. Znam nekoliko cura koje su tamo u protekle 3-4 godine ostale trudne, no to je valjda puka slucajnost. Na kraju krajeva, pogledaj i forumsku statistiku.
Zelim ti puno srece, i po tome kako se forum rasciscava odkako ga ja pratim, sigurna sam da svatko kad-tad uspije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma