perkica prvotno napisa
Prvi je put najgore, tada mi se činilo da je smak svijeta... iskidala sam nalaz s negativnom betom...izgazila ga na parkingu.... plakala sama u autu od Analize do kuće.
Prošlo je 3,5 godine od onda. U međuvremenu SD dva puta, Mb jednom, CITO jednom u punoj stimulaciji i nekoliko prirodnih. Činila sam se kao luda, nezaustavljiva.... narkoman koji više ne može bez tableta, inekcija, ultrazvuka. Sve sam podredila terminima, otkazivala poslovne puteve, zabave i šta sve ne. Kada putuješ tim tempom nemaš vremena za tugu i jadanje. Oko mene su svi zabrinuti za moje zdravlje, nenadani višak kilograma.... a meni ništa ne fali, ja se super osječam, dobre sam volje :/
A sada je dosta... svatko ima svoje granice mazohizma, a ja sam svoje potrošila. Nije vrijeme za odustajanje, ali intenzitet svega bi trebalo svesti na granicu ne-boli. U akciju kada treba.
Netko je rekao da je napravio pauzu i potrošio vrijeme za nebitne stvari. Nije istina, pauza je sjajna stvar ako je pametno koristiš na ljubav, seks, cerekanje, putovanja, opijanje s prijateljicama (uz obavezno filozofiranja o smislu života i revanje na mojoj terasi dok nas netko pametan ne ušutka jer po trideseti put pjevamo "Život je more") i nerazmišljanje o jajnim stanicama. Ako se pauza svede na krivnju savjesti i razmišljanje da li je baš ovaj mjesec horoskop stvoren samo radi tebe..... odmah u prvu kliniku pa što bude. U oba slučaja se ništa ne gubi.