puros ispravno radiš,cure su ti sve rekle,i mislim da si super mama

ja sa svojim starijim sinom imam sličan,ali različit problem....baš Edipov kompleks na djelu

od kad se rodio i od kad me prvi put pogledao imam osjećaj da pupčana vrpca između mene i njega nikad nije presječena....od dana kad sam ga rodila,na svoj rođendan,baš simbolično,ja sam za njega jedina osoba na svijetu.svi ostali su sporedni likovi.

S mlađim sinom je drugačije,on jednako voli mamu i tatu i ima odnos i prema nama i prema svima ostalima...nekako normalan,rekla bih

stariji je...ženomrzac. i zbog toga mi je jako krivo.Ja sam mu jedina lijepa,samo mene ljubi i grli,i kako se u njegovoj grupi u vrtiću već lagano stvaraju "ljubavni"parovi on stalno ističe kako su sve cure glupe i kako ih je on sve odbio,i pritom se sav naljuti.

Ja ga stalno pitam ima li kakva lijepa i dobra curica koja mu se sviđa više od ostalih,na što se on sav uspjeni i kategorički odbija takvu mogućnost.Fizički je jako lijep,puno mi i često ljudi govore da rijetko vide tako lijepog dječaka,što bi automatski trebalo nekako otvoriti vrata suprotnom spolu...a on...cure uopće ne doživljava.Za razliku od ostalih svojih vršnjaka.

Kako živim odmah do vrtića tako su mi svakodnevne situacije pred nosom,i vidim puno toga.Neki dan je djevojčica koja nekako slovi kao najljepša(mala je stvarno šećer),valjda preponosna da bi ga sama pitala,poslala par curica do Josipa da ga pitaju bi li on bio Sarin dečko.Na što ih je on doslovce otjerao!Trebam li se brinuti?