dakle, unaprijed se ispricavam ako je nesto slicno vec otvoreno i molim da me se uputi..(mozda na odbijace dohrane??)hvala!
pitanje je je li moja cura gladna i ako je sta napravit tj kako je nahhraniti?
ima 8 i pol mjeseci, jako je aktivo i zivo dijete(mislim da je dovoljno reci da vec prohoda cijeli kauc uz pridrzavanje-sama se pridrzava, mi je na nista ne silimo)..
uz to i dosta je njurgava i plačljiva u zadnje vrijeme, tesko se zainteresira za nesto i zaigra..
do 6 mjeseci iskljucivo je dojena,kad smo poceli sa dohranom bila je zainteresirana i u jednom smo periodu imali cak i zamijenjen jedan obrok,
tj rekla bih da je dosta jela(voce i zitarice su bolje prolazile od povrca i mesa)..
od prije nekih tjedan dana poceo je strajk i ni makac..sve nesto brlja mrlja, nece nista..vodu jos hoce, gricka rizine krekere, ali ostalo nula bodova..
probala sam i u krilu je hranit, i prstom i komade joj dat i smiksano i toplije i hladnije i nista..
jucer sam odlucila da cu je malo prestat nutkat, ali kad sam joj jutros vidjela zelenu stolicu, ne znam bas da li joj ne bi nudila..
imala je u zadnje vrijeme vise puta tu zelenu stolicu..a ne znam je li to vise vrijedi kod dojenih beba koje su pocele s dohranom?
e, sad, cica koliko hoce i kad hoce, nudim joj i cesce zbog tog njurganja i ne-jedenja, bradavice su mi za deponij..
znam da je bilo i gorih slucajeva od nas i da je s bebama bilo sve ok, ali me brine to njeno opce raspolozenje i zelena stolica..
koliko puta da joj nudim hranu uopce?
da li svakih sat vremena pa istu hranu il da smisljam nesto novo svaki put pa dok ne upali?
da li ju uopce nuditi ili je pustiti da ona pokaze interes?
na sto sam cuda...