Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: prehrana - meso

ilana

Početno prehrana - meso

Imam bebu od osam mj. i zanima me treba li beba u toj dobi jesti meso? Papa i voće i povrće ali s piletinom i puretinom koju joj pripremam u juhici baš i ne želi? Kakva su vaša iskustva?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj malac ima 8.5 mj i vec 2 tj. jede puretinu i piletinu. Evo, danas sam na pari skuhala puretinu i jednu tikvicu, to dobro zgnjecila vilicom i sve je pojeo!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja beba do prije 10 dana nije htjela jesti meso - znala sam joj ponekad ponuditi malo kuhane piletine (prsa) ili teletine, ali nije htjela i ja je nisam forsirala. Onda me pedica oprala da djeca MORAJU jesti meso jer se raste od bjelančevina a ne od keksa, kao da je ja filam keksima (zar nema bjelančevina nema i u drugim stvarima, mlijeku majčinom i adaptiranom)
    Onda smo sasvim slučajno skužili da joj se sviđa kuhana teleća koljenica (što da radim, ženska od prvog dana zna što hoće a što neće) - pa joj sad to povremeno ponudim. Ne pojede puno, nekoliko zalogaja

Eto, probaj s nekim drugim dijelom mesa, ili pričekaj još neko vrijeme

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

saljem na dohranu

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

O mesu, odnosno količini koje dijete treba/može/mora pojesti se puno pisalo. Neki od topica:

Koliko često jedu meso?

Meso

koliko mesa?

mora li jesti meso?

Ovaj topic zaključavam, nadam se da ćeš na nekom od postojećih naći odgovore na svoja pitanja, ako ih ne nađeš možeš nastaviti na bilo kojem od ponuđenih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •