ja imam tri orhidejice, svaku uronim u kantu sa odstajalom vodom, dok pušta balončiće, i onda ih pustim 15 min da se ocjedi, i onda sam opet mirna 15-20 dana, ovak ih u međuvremenu samo vlažnom krpicom malo pomazim po listovima, da im skinem prašinu, a one se malo napiju,kad upije to s listova, tj kad se osuši, suhom krpom ju malo protrljam da mi nema tragova od kamenca, jedino malo štekam s dohranom, nisam kupila ono za orhideje, ali ih jednom mjesečno dohranim s onim za sobno bilje, i očito im paše, lani je jedna cvala dva puta,prvi puta grana krcata cvijetovima,mislim 14 ili 15 komada, sa 3 špangice sam ju pridržavala, 2. put samo 6., ali neka je, kako god, meni je ta najljepša. e a kad ocvate, onda ju pustim da joj se grana suši, i kak se suši, tak koljeno po koljeno skidam, znači onaj suhi dio, i niš joj ne smeta... e da, a sanjam da si nabavim jednu http://www.flickr.com/photos/francolivorno/3143919623/ wandu, ali pošto ja volim da se meni kupe lončanice, a ne buketi, možda za ročkas...