Ja ne kužim čemu ovolika rasprava, pa svatko ima svoje mišljenje

. Nitko nije rekao da se sam cevix gadi kao organ, pogotovo na vlastitom tijelu i što ja znam, nego da su slike eksplicitne u jednu ruku, i ne znaš točno što ćeš vidjeti prije nego otvoriš slike. A uostalom, pa svatko ima pravo na svoje mišljenje, kakvo god ono bilo.
Ja osobno, pošto izgleda da su se neki komentari odnosili na moj post, kada sam U ŠALI rekla da je "malo gadan prizor u nas žena", prvenstveno sam mislila kad spekulumom ginekolozi otvore i vide ovaj prizor na 100 žena dnevno vjerojatno nije tako predivno, a ni gadljivo vjerojatno jer su oguglali, a mi smo pričle kako nas zanima što to oni vide. Ali prvi pogled na to mene je iznenadio. Ispričavam se ako je riječ ---gadan- u šali nekoga uvrijedila. Ja svoj cerviks pipkam, i ne gadi mi se, i nema veze sa mojim stanjem svijesti :? i niti bi mi, sve i da mi se "gadi" cerviks, to predstavljala prepreku da radim na bebici, rađam etc.
A kroz taj isti cerviks sam nažalost dosada doživjela samo bolove kroz svoje dvije gadne kiretaže.
Peace