Citiraj Lili75 prvotno napisa
stvarno ne razumijem zašto to nekome smeta, i ja sam gadljiva po prirodi i složila sam na licu neku grimasu kad sam to vidjela.Al to uopće ne znači da se meni gadi naš cervix ili bilo što u / na tijelu, naše tijelo je priroda dala i kao takvo je veličanstveno.

Al meni se gadi 100 stvari, takav mi je želudac, kad netko čisti ribu, ne bi gledala to,a tek poslije jela nema šanse,kas cucek kaki ( a obožavam pse) .... ma bolje da ne nabrajam kakve sitnice su mi gadljive i apetit mi staje taj tren. jednostavno sam osjetljiva i that's it.
To nema veze s osjetljivošću, sorry. I mi smo sve u osjetljive. Riječ je o prihvaćanju nekih prirodnih procesa, pa i prihvaćanju toga da gadljivost nad njima jest nešto na čemu treba poraditi. Jer peseki kakaju, i mi kakamo, i po drekecima nećemo ni dirati niti im se približavati (u normalnim okolnostima ), ali to da sva živa bića koja imaju crijeva kakaju je normalna i prirodna stvar - da prestanu kakati, umrli bi.
Također, da cerviks ovako ne funkcionira i da nema cervikalne sluzi, ne bi mogao ni obavljati svoju funkciju. Sve što je prikazano je normalan ciklus zdrave plodne žene.

Ovime te ne napadam, nego pišem svoje mišljenje.

I zavidim ti što nakon nekih prizora izgubiš apetit; mene npr. pogađa vidjeti žive ribe kako se bacakaju u smrtnoj agoniji na ledu u ribarnici i na to gubim apetit, ne zato jer mi se gade, nego jer mi je prizor umiranja potresan.
Ali voljela bih da gubim apetit nad prirodnim i neophodnim procesima jer onda ne bih morala na dijetu...

Sretno ovih dana u kojima ti cerviks poručuje da se približavaš ovulaciji ~~~~~~~~~~~~~~~