Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Zanimljivi dokumentarci za klince

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Zanimljivi dokumentarci za klince

Do sada smo uglavnom izvještavali o pojedinačnim dokumentarcima koji su se pojavljivali na TV-u, no mislim da bismo mogli to sve staviti u jednu temu. Najnezgodnije od svega je što je teško unaprijed reći koji će dokuemntarac biti zgodan i zanimljiv za klince, a koji ne. A kad ga jednom odgledamo minimalne su šanse da će biti ikad repriziran ... šteta.

Ovu subotu, 07.06.2008. smo gledali na HTV-u čak dva odlična dokumentarca, jedan od bakrenom dobu i tehnologiji izrade oruđa i oružja od bakra te popodne o graditeljskim pothvatima, bila je priča o gigantskoj brani koja brani Nizozemsku od poplava i plimnih valova.

(kao i uvijek, veliko hvala Đeli Hadžiselimoviću koji nas "hrani" ovakvim emisijama! )

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Šmizla je još mala za dokumentarce, ali smo mi pogledali odličan dukumentarac na National Geographic-u u nedjelju ujutro. Promašila sam špicu, ali sam pročitala na TV profilu da se zove "Ljudski otisak"
    Mnogo nam se dopao. Na vrlo popularan i simpatičan način opisuje uticaj svakoga od nas na okolinu - ekološki i socijalno. Vojela bi ga uloviti ponovo, da ga snimim.

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno re

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Šmizla je još mala za dokumentarce, ali smo mi pogledali odličan dukumentarac na National Geographic-u u nedjelju ujutro. Promašila sam špicu, ali sam pročitala na TV profilu da se zove "Ljudski otisak"
    Mnogo nam se dopao. Na vrlo popularan i simpatičan način opisuje uticaj svakoga od nas na okolinu - ekološki i socijalno. Vojela bi ga uloviti ponovo, da ga snimim.
    Ovo bih i ja htjela snimiti! Bilo je super, ali sam pre kasno skužila. Ako netko vidi kada će biti opet, neka javi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •