Kad raspravljam na nekom topiku, ne dobivam svaki put na mail poruku da je bilo odgovora na temu, iako nikada nisam isključivala tu funkciju. Dapače, to mi je bitno, naročito kad postavljam neka pitanja.
Kad raspravljam na nekom topiku, ne dobivam svaki put na mail poruku da je bilo odgovora na temu, iako nikada nisam isključivala tu funkciju. Dapače, to mi je bitno, naročito kad postavljam neka pitanja.
Moguce je da bude neki bug s vremena na vrijeme. Brzog rjesenja nema - moramo napraviti upgrade foruma :/
Razumijem. Hvala na odgovoru. Nadam se da će to biti sređeno. 8)
Već par dana i ja imam isti problem. E i ne stižu mi obavjesti o pristiglim privatnim porukama na e-mail!
Isto i kod mene, od jucer ne dobivam poruke o odgovorima na moje postove (u medjuvremenu nisam cistio kukije niti gasio komp).Bembolina prvotno napisa
Ni ja!
Mislim da je problem svima, jer meni vraca mailove da nesto kod iskona ne prolazi.
Bogami jest, zatrpalo mi mailbox sa obavijestima pa sad moram raskrciti ...Linda prvotno napisa
![]()
Mislim da je bilo dovoljno pocet pricati o tome da bi se stvar popravila![]()
Ipak ne štima... obavijest dolazi dosta kasnije, pa ih se odjednom nagomila puno.
Ja i dalje ne dobivam obavijesti o odgovorima na mail![]()
![]()
![]()
evo niti ja u zadnje vrijeme ne dobivam obavijesti!!!
Jesam li ja jedina koja dobiva dupliće?
Samo se jednom javim na temu (da, desi se i to ponekad) a ono tri obavijesti o odgovoru, istih ili različitih datuma :?
Meni se opet pojavio ovaj problem. Da li kod ostalih štima?
ni ja ne dobijam obavestenja o odgovorima?
Slanje obavijesti ne radi dobro, i nece (vjerojatno) niti raditi dok ne popravimo forum. Kad se to bude desilo, bit cete obavjesteni. Hvala na strpljenju i razumjevanju![]()
Eto, nestrpljiva sam i nisam pročitala zadnji post.anchie76 prvotno napisa
![]()
A hoćemo li onda biti zatrpani obavijestima?anchie76 prvotno napisa
ako se tog bojis, iskljuci tu opciju.
ačli ti mailovi su svega 1kb mislim, nema bojazni da ti mogu napuniti inbox
Ma ne bojim se, samo sam pitala da znam šta mi je očekivati.
I da mogu MMa upozorit, jer će ga herc uloviti ako pomisli da sam sve to samo u jednom danu postala!![]()
Evo meni nakon par dana upravo stigla obavijest :D .
ne dobivam ni ja ovajesti pa se izgubim u traganju za odgovorom![]()
![]()
![]()
A zasto kad se ulogiras na forum ne kliknes u gornjem desnom uglu na "pogledaj svoje postove" (ili "view your posts" ak su ti postavke na engleskom)?
Tako lijepo vidis sve teme na kojima si se javljala i vidis jel tko odgovorio poslije tebe.
Meni je nešto počelo štekati.
Ne dobivam obavjesti, ali samo za neke topice.
Nešto dođe, nešto ne :?
Ne, već sam jednom imala taj problem i sada opet.
Neke obavjesti dolaze normalno a za neke teme tek kasnije skužim da nisam dobila mail.