Imam dvije prekrasne djevojčice prekrasnih dugih, crnih, frčkavih kosica s prekrasnim dugim, crnim trepavicama.
Obje od rođenja imaju sitne dlačice od korijena kose na zatiljku pa sve do trtice (uzduž kralježnice).
Nadala sam se da će to tijekom godina otpasti ili se prorijediti, ali nažalost nije. Prilikom upisa u školu poslala nas je školska liječnica endokrinologu- no sve ok dok nema naznaka preuranjenog puberteta ili ti pubične dlakavosti.
Bojim se im to ne izazove nepotrebne komplekse, jer svi znamo kako su djeca okrutna kad se treba nekome narugati.
Princeza (starija) je već svjesna problema, pa ga sirota vješto prikriva- no ja sad pitam da li itko ima sličnih problema.
Koja je dob primjerena i koja zapravo metoda za uklanjanje neželjenih dlačica. Starija djevojčica ima i po nogicama -no ne prejako, dok mlađa recimo po nogicama nema dlačica.Zanimljivo je da sam i ja kao crnka osuđena na stalno depiliranje, ali ne i po leđima.
Molim da mi se jave mame sa sličnim problemima- kako ste rješavali dlakice kod curica,jer i one pate gledajući sve te silne reklame i štampu.
Da li je možda pametnije podizati samopouzdanje ili pribjegavati kozmetičkim tretmanima i kada.

Odgovori s citatom
Tamnoputa sam i stvarno sam uvijek bila obrasla dlakama i kako kazeš-djeca zaista znaju biti okrutna i mene su zbog toga stalno zadirkivali.
) i ona ima tak malo duz cijelih leđa fine dlačice, ali to nije tako strašno. Jest da su također crne, ali nekako su više kao paperje, ne znam kako da objasnim. Ona isto veli da je kao dijete bila uzasno dlakava, a te dlačice na leđima se sada ne primijete toliko koliko i prije.
, a ima i crtu na leđima.