Meni je ime Vinko sjajno! Odmah zamišljam nekog veseljaka i to ne mislim zbog vina, nego onako. Poznajem jednog Vinka koji je vrlo pozitivna osoba pa zato. Dok recimo poznajem jednu Vinku koja je bila problematično dijete pa djevojka... pa mi to nekako ne sjeda.
Meni je kod biranja imena bilo važno i to kakve su osobe koje nose to ime, a ja ih poznajem.
Isto tako, bedira me ako netko da ime djetetu po nekoj teti, ovom, onom, a taj netko je, ne znam, sad ću biti gruba, ali, umro od leukemije u 25.-oj. Nekako bih se bojala... Znam da sad zvuči praznovjerno, ali eto, morala sam to napisati.
Meni je Melita pored Maše sjajno ime za djevojčicu! I Marija mi je super, a nedavno sam upoznala jednu djevojčicu koja se zove Marea!
Hehehe, moj djed je bio Vinko... bas veseljak, pozitivac i dobar covjek.. a moja je mama po njemu dobila ime - Vinkai da, nije uopce za staru babu
..prije par godina se rodila jedna curica kojoj su dali ime Vinka, i tako joj slatko pristaje, tako je medena..iz milja - Vinkica, i meni je to bas kjut
![]()
Još se sjetih: Lara, Larisa, Lorna - i Leda mi je lijepo i ženstveno...
Posljednje uređivanje od n.grace : 23.04.2010. at 15:25
Ja još ne znam spol ali ako bude dečko ime je spremno a za curku se još razmišljam
za sada je favorit: Jana
Meni su lijepa imena Tena i Lukas![]()
nama je ipak najljepše Lola
Meni je i Katja lijepo ime.
Hm, MM-u se ne sviđa Nola baš a meni je to bo prvi izbor. Sljedeći izbor mi je Ena.
Mi napravili naš popis...
Erin
Elani
Gita
Lori
Lyn
Čak postoji opcija da bude recimo Erin Elani ili Lori Lyn... kaj vi velite? E, da, i Elani se ne čita kao Melani nego eLAni
xMeni su sva prekrasna, ali ih ne bih nikad "dala djetetu" jer su mi bitni drugi uvjeti.
Ali ako vam paše uz prezime i ako su vam lijepa, zašto ne.
ja sam postala ko Anemona.
Čak u imenu ne smije biti ni slovo "R", da si ne lomim jezik.![]()
A i Eva mi je lijepo ime.
Fae, evo ja dajem glas za Erin
(Razlog za smajlic: virni na potpis)
mi imamo Gretu, htjeli smo da ne bude uobičajeno i da izbjegnemo sutaciju u vrtiću ili školi kad netko zove Greta da ih se deset okrene.
za sada smo čuli za druge Grete ali ne poznamo ni jednu,
i danas smo išli vidjeti rezultate upisa u vrtić..
od 23 djece- dvije Grete :D
ako dobije seku bit će Lola ili Lota. prije Lota, jer za Lola nemam hrabrosti![]()
meni je predivno ime Tara,al mm bas i ne.pa drugo u opciji je Laura (ako uipce cekamo curicu
al borit cu se za Taru koliko budem mogla![]()
Mis mo još nigdje...Ajme uopće više nemam ideja. MM-u se ništ ne sviđa, a ni sam enma ideja...
Uf.
Na zadnjoj kontroli smo saznali da nam stže mala princeza i biće JELENA.
meni je ljepse Laura nego Tara. a i ima puno Lara, Tara, Sara( sunce moje malo ). Jelena mi bas lijepo, i cini mi se da u novim generacijama nema puno, a u mojim " starim " svaka druga haha.
ja bila jedina Jelena i u osnovnoj školi ( cijeloj) i u srednjoj , pa i na faksu ( dobro bio je muški faks s cca 120 cura u svim godinama)
Joj, ja sve prijedloge koje sam do sada imala MM-u se nije svidjelo...
E sada, sjetila sam se da je davno jednom rekao ( a i ja sam tada to htjela) da nam se curka jednog dana zove LORI.
Kak vam se to čini? Ima nešto o tom imenu, da je iem hrvatsko, da je rijetko, uglavnom, ono što mi je bilo najzanimljivije je da je najviše osoba s tim imenom rođeno oko 29.08. Taman.
Baš me zanima kaj bu on rekao!!??
http://www.imehrvatsko.com/apex/f?p=...RP:-P_IME:Lori
Evo, ovdje se svašta nađe...
Posljednje uređivanje od ana.m : 30.06.2010. at 13:39
Hm, neće mi otvarati link...
Uguglaj "žensko ime lori" i tam bu ti izbacilo ovo kaj počinje sa www.imehrvatsko... i klikneš na to i tam ti svakaj piše.
Erin je i meni baš lijepo ime! meni se Lora uvijek sviđalo, a i Lori mi je baš lijepo, drugačije je baš zato mi se i sviđa!
naša curka će se zvati Nia! mm je birao ime, i moram priznati da sam zadovoljna odabirom!![]()
od Lole i Lote, došli smo do Vide.
mislim da će Vida (iako još ima puno vremena) biti naš konačni odgovor.
Meni su zasad favoriti Nera, Lada i Mila ali još ne znamo spol pa nekako nisam uživljena 100% u imena, a za dečka imam jedno jedino, nema dileme
ivaa, Vida mi je jako lijepo.
Erin mi je predivno ime ali MM neće ni da čuje
Valjda ćemo do poroda smisliti ime
Ja sam navijala za Nevu, ali mm nije htio...pa je sporazumno Edita
Ma hrpa imena mi se sviđala, ali su ih zauzeli psi iz susjedstva
Lira npr.
Što kažete na Noel?
To je unisex ime, mm nije baš nešto ali meni je lijepo, znači Božić
Samo se nemogu odlučiti jeli mi bolje zvuči za dečka ili curicu![]()
Noel je lijepo ime, meni nekako više paše za dečka