Što kažete na ime Petra??![]()
nisi mene pitala, ali ti mene nikad ništa ni ne pitaš
prvo je bila zara lutonjičina, a nakon toga zara u mallu ili areni.
isto i jana, kao žensko ime.
prema tome...
ti si premudra za mene, pa se ne usudim
a i ne sviđa ti se Alma, pa si mi sada van konkurencije
pa sad vidim da mi je dalma ostalo iz djetinjstva i ljetovanja u splitu kao nekakv dućan
alma mi je divno, čak ste mi ubacile bubu u uho ako moja beba bude djevojčica![]()
flopice, sad iz sve force navijam za almu!
to će biti jedina alma na forumu
ja sam dugo dugo mislila da će mi se druga kćer zvati kika.
pa bi onda bilo zara, kika i mali baumaks
LOL
pa baumaks je genijalno!
ne sviđa mi se alma, ali sviđa mi se mirela.
oš me sad uzet u obzir?
I Mirela je lijepo, spada mi u kategoriju zaboravljenih imena iz 70-ih i 80-ih koja nitko ne daje djeci jer su kao česta, a zapravo su među bebama jako rijetka.
Jučer sam upoznala jednu curu s predobrim imenom: Ajana! Jako mi se svidjelo. Izgovara se s naglaskom na A, iako kaže da je često izgovore kao Tajana, samo bez T, jelte.
mi smo izbor ženskog imena sveli na dva. Tena i Anja.
a možda dobije oba.
muško i dalje nemamo
Što kažete na ime Lada?
Meni bormeš nisu sva imena koja tu spominjete lijepa. Alma mi je ljepo ime, Petra također, ali Ajana? A kakvo bi to ime trebalo biti?
Anja i Tena su mi ok, ali mi ne idu jedno uz drugo. Anja Tena. Nekak mi to baš ne zvuči.
ma ni meni. neće dobit oba. osim ako ne poludim do 9. mjeseca
Neobično i relativno rijetko mi je ime Anabela. Moj je razred inače riznica rijetkih imena, i ženskih i muških (barem kod nas ovdje): Anabela, Frida, Mariela, Franciska, Anuška...
Meni i dalje s naglaskom na bilo koje A nije lijepo, totalno mi je bzvz, baš zvuči izmišljeno.A zvuči tak jer i je izmišljeno, gugl veli da ga nema.
ja nasla ayanna, ayana, ayaan (ona spisateljica, na primjer) ...naravno da nema bas puno ajana na guglu, al ne znaci da je automatski izmisljeno
Ayanna \a-yanna, aya(n)-na\ as a girl's name is pronounced ay-AHN-ah. It is of Kiswahili origin, and the meaning of Ayanna is "beautiful flower".
Ayana is a Hebrew girl name. The meaning of the name is `He
Answers`.
Ayana,Ayanna
Posljednje uređivanje od meda : 18.03.2012. at 23:06
najljepše ime na svijetu!
sad se šalim naravno, ali činjenica je da bi ga sigurno dala kćerki da se ja ne zovem tako!
Tena ili Anja - definitivno Tena
Mirela - evo jedne male susjedice od 1,5 mjesec! moram priznati da mi je svaki put malo čudno kad vidim nju onako sitničku (rođena sa 2600), a ima "ful jako" ime! ali i mama i tata su na M pa su onda odlučili i da kćer bude na M!![]()
Posljednje uređivanje od Boxica : 19.03.2012. at 10:00
ja se nikako naviknut da je moja lara sara :demokracija:
mislim, predivno mi je i sara, samo se trebam naviknuti.
ajd bar me tjesi da je sara princeza, da je rodila i u 90. i da je jedina zena koja se smijala bogu, ma sta god to znacilo
mozda je sara xsena![]()
Da, da, i šezdesetih - bilo ih je u mojoj generaciji.
Ali ne bih to ubrojila u zaboravljena imena. Zaboravljena imena su imena muževih i mojih prateta (iz obiteljskog stabla):
Erna, Agata, Anastazija, Amalija, Cecilija, Bernardica, Rozalija, Emilija, Ida, Franciska, Melanija
Generacija kasnije imala je imena: Slava, Ljubica, Vjera, Nada, Olga
Nisam već dugo čula da bi netko dao djetetu ime Jasna, Vesnaili Dubravka
Kod nas ima puno Anastazija! A poznajem i malu Nadu, Olgu, Emiliju.
meni je Vesna divno ali imamo ih u obitelji par, Olga mi je tiha patanja a hvala ti sto si me podsjetila na Vjeru. Ja bas volim "starinska" imena
Meni je mama Olga i to mi je jedno od ljepših ruskih imena. A nedavno mi je kolegica s posla rodila i kćerkici je dala ime Amalija. Također mi se sviđa. Mm i ja čekamo curu i zvat će se Marta.
Evo koja se imena danas daju u Šibeniku.
Ja sam zadovoljna jer imena mojih nisu ni među najčešćima ni najneobičnijima.
a ima i muska varijanta, ja znam barem dva, jednog Ayana i jednog Aiana - oboje se cita 'ajan'
Nekad sam htjela Astrid, ali sad vise necu. Muzu se takodjer svidjalo, ali sad mu uopce ne lezi. Trenutna radna imena (osim Sunka) su Lisbeth, bas onako svedski, bez ikakvog Z u izgovoru i Greta. Imamo skroz njemacko prezime pa sve u tom smjeru pase.
No Sunko ionako nije curica, tako smo nekako odlucili.![]()
Rokelina je definitivno koma.Ne raspravlja se o imenima ,svatko od nas živi sa svojim,ali Rokelina?
Bar sam se nasmijala
Ovaj vikend sam čitala Larsona pa su mi baš super Erika, Lisbeth i Anika, Mikaela mi je isto krasno.
Greta mi je predivno.
BTW čestitke Kaae.
S hebemu miša, pa kaj nitko od vas nije vidio onog beljka na kraju!!?? Evo vam još jedan.
Mi se ne možemo odlučiti. Petra, Paula ili Jelena??
Koje je Vama najlijepše???
Već imamo kćer i sina. Sin bi Eli, ali to mi je nekako ime za vjeverice!! Cure koje se zovete Eli bez uvrede!
Kćer bi Petru, a ja i muž Jelenu. Rekli smo sinu da Eli ne dolazi u obzir. Malo je razmislio i došao na ime Paula.
HELP!!
Ovisi kako se zovu kćer i sin, ali ja bih Petra.![]()
Posljednje uređivanje od Smajlich : 20.03.2012. at 16:09
Meni su Petra i Paula lijepa imena! Paula mi je pinkicu ljepše.
meni Petra i Jelena. al ovisi i o prezimenu i kako se ostala djeca zovu
RE: Paula - meni je ljepse i lakse za izgovo Paola - no OK, to je mozda zato sto sam, s obzirom na to gdje zivim, na to ime navikla.
Nekako me u izgovoru Paula taj 'u' koci.... a kod Paola, 'o' brze klizne...
(my 0.02 $)