meni su i paola i paula jednako lijepa imena i jedno vrijeme kad su bila u sirem izboru (jos za prvo) nisam se mogla odluciti za o ili u![]()
meni su i paola i paula jednako lijepa imena i jedno vrijeme kad su bila u sirem izboru (jos za prvo) nisam se mogla odluciti za o ili u![]()
ja više nisam pametna..
što se više bliži termin to sam ja manje sigurna u to koje ime ćemo dati našoj mazi...
Ja se sjećam jednje Inje iz mog djetinjstva. Uvijek je bila i ostala jedna i jedina.
meni je prekrasno ime Viktorija,tako mi se zove i kći
a još volim imena kao Elizabeta,Cecilija,Julija,Franja,Franka,Leonarda.. uh ima ih još puno
Viktorija, kod mene je uz prezime sve preeeeedugačko pa nije u izboru
Paola ja mekše od Paula
Pavla mi je divno, divno
almaje, htjedoh napisati u top 3 ali fale mi još dva za tu formulaciju
međutim sve nekako mislim da je dečko u pitanju, dakle još ništa ne znam i opet sam na početku
još kad sam jučer otkrila pjesmu Lijepa Alma, ma ja gotova!
Anja, Maša ili Katja?
ajde ljubitelji ruskih imena i klasika... što mislite?
1) Anja 2) Katja 3) Maša
Ali ja bih izabrala Maša, gotovo jednako je lijepo kao i druga navedena imena, jer su Anja i Katja dosta popularne na drugom forumu.
Ruska imena: Ksjuša, Ekatarina, Alisa, Alla, Inga, Olja, Olga, Zoja, Zlata (djelimo to ime s Rusima/Slavenima), Nataša...
Evo korisnog linka: http://www.behindthename.com/php/browse.php?type_gender=1&operator_gender=&value_ge nder[]=feminine&type_usage=1&operator_usage=&value_usage[]=russian.
Nadam se da sam pomogla.
Anja
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?edrhzl
Sent from my iPhone
Ako budem ikad imala curicu htjela bih da se zove Lucija..(iako zivim na moru, ne bih htjela da ju zovu Luca...al sumnjam da ću to moći izbjeći). A nisu mi ni loša imena kao Maja, Eva.
Meni je Katja naj od tih imena! Anja nisam dugo čula, podsjetilo me na djetinjstvo, tad sam bila zaluđena tim imenom, kao i s Gabrijela. Prošlo me u međuvremenu...![]()
Jel vam bolje Anja ili Franka? Koje vam vise ide uz Vito?
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?3gznn3
Sent from my iPhone
Aaaaa bas ste mi otezali, dva za Anju, dva za Franku...mene vise vuce Franka, nekako mi je lijepse, Anji mi nekaj fali...ma ne znam
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?nba5p5
Sent from my iPhone
ja znam jednu anju vitu, tako da su meni u uhu ta dva imena zajedno.
pa dajem treći glas za anju
a i franka je svaka treća curica koju poznajemo.... a anja je samo ova jedna![]()
Meni je Franka draže. Anja mi je lijepo, ali me nekako uvijek podsjeća na Ana (ma znam da nemaju veze jedno s drugim, ali...).
Teško, oba su lijepa!
meni je anja isto jako lijepo ime
i nisam znala da je franka trenutno popularno, ja vise znam anja (djece)
Da i ja isto, zapravo ne znam ni jednu Franku osim Batelić...
---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?5xarff
Sent from my iPhone
ma da?? kod nas same franke
neki dan nakon dugo vremena čula sam ime INGAi baš mi se sviđa
I Anja i Franka su mi lijepa imena, možda mrvicu više Anja, ali važno je koje vama više leži. Oba idu uz bratovo Vito. Maša mi je preslatko, toliko da nam se kujica tako zove.
Čula sam i za Ingu i za Inku.
Neki dan sam upoznala jednu curu po imenu Grunka..
Što vi mislite o tom imenu?
Inga je prekrasno, a kad čujem to ime, uvijek mi padne napamet još jedno meni prelijepo- Iskra (to su mi poznanice s faksa.
Posljednje uređivanje od Smajlich : 26.03.2012. at 16:15
meni je i od inke i od inge i od anje ljepša INJA
Meni je Anja lijepo, Franka baš i ne. Inga i Inka su ok, ali zvuče malo pregrubo, a Inja mi je totalno bezveze.
Volim hipijevska imena, nisam za tradicionalna pa mi je i Iskra jako lijepo, ali eto sinčeka čekamo.....
Pinokio, pošto vidim da si iz Zagreba napravih malu listu po osobama i pojmovima iz Zagreba odnosno Hrvatske, a pošto mnogi vjeruju u lat. poslovicu Nomen est omen, dodah i znak do svakog imena..
Mia Slavenska; najveća je hrvatska balerina, prva zagrebačka i hrvatska primabalerina i svakako jedna od najvećih hrvatskih umjetnica. (bik)
Mira; ime je izvedeno iz imena Mirela, vrlo je popularno. (djevica)
Tonka; to je ime gotovo u potunosti hrvatsko, izvedeno iz imena Antonija. Relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj. (blizanci)
Nika; Značenje imena dolazi od grčkog Nike - mitol. Božica pobjede, izvor. »pobjeda.«. Nika je relativno često ime. (riba)
Gabi; je vrlo rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset ovakih imenjaka. (rak)
Tisa; je ime izvedeno iz imena Bratisava ili vodi porijeklo prema imenu rijeke Tisa ili biljke tisa. Tisa je rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset osoba koje nose ovo ime. (vodenjal)
Rose; je žensko ime, u potpunosti hrvatsko. Značenje imena dolazi od imenice rosa ili od latinskog rosa - ruža, cvijet. Rose je nešto rjeđe ime. Danas u Hrvatskoj živi tridesetak osoba koje nose ovo ime. (djevica)
Šanta; značenje imena dolazi od talijanskog Santa - sveta. Rijetko ime. (škorpion)
Klara; Značenje imena dolazi od latinski-tal. Clara — svijetla, sjajna; čuvena, znamenita. Klara je dosta često ime. (lav)
Lola; je pretežno žensko te ponekad muško ime, u potpunosti hrvatsko. Nešto rijeđe ime. (vodenjak)
Eto par prijedloga, pa sretno![]()
to nije ime nego hrpa nasumičpno odabranih slova