meni je forum kao obitelj hihihi...
stvar je u tome da je forumašica isto iz zga i baš sam se nekako pokradeno osjećalo, ne znam to objasniti. valjda jer nisam to očekivala.
Recimo, naši prijatelji su nazvali isto, ali su pitali da li mogu nazvati svoju kćer tako jer im je super ime. Bilo im je jako neugodno to pitati, ali naravno da smo rekli da mogu. I to mi je baš nekako slatko, ali ovako kad netko potajice "ukrade", to mi je baš bezveze malo. ali dobro...
e da i sad kad se naša kćer i ta od frendova vide, onda maloj nije jasno zašto se i naša zove njenim imenom. a zna da se tako nitko ne zove. i onda krenu rasprave. ja sam xy! Ne, ja sam xy...Neeee, ja sam...i tako u nedogle hahaha
Posljednje uređivanje od kudri : 10.04.2015. at 10:38
moja smješkica se zove Katrina Vera dvoumiola se između Katarina Vera i Katrina Vera pa sad imamo Katrinu Veru!!Kad smo vec kod starinskih imena.
Nama najvjerojatnije stiže curka i bit će Mara!!!
Meni se sve vise svida Greta. Ali nosim decka :D
Ja sam davno rekla da ako budem imala dvije curice da ce se zvati Laura i Lorena ni ne razmisljajuci da ime ima isto znacenje.I prva curica je bila Laura sada andjeo na nebu ...i upravo jucer sam saznala (20.tjedan trudnoce) da mi je moja andjelica Laura poslala za utjehu..sekicu malu Lorenu
Lorena i Laura su preljepa imena!
... a sto se tice lijepih imena na forumu, zasad su mi se svidjela: Olja i Trina.. Bas su zvucna i nekako 'jaka' imena.. ah, opet dalmatinskasto mogu kad su lijepa..❤
Posljednje uređivanje od Doga : 18.04.2015. at 13:25
Super su mi Laura , Gaela , Arya ,Lyra , Nimerija , MaTina , Morena , Rosa , Kiša ....
sto ga vise cujem to mi je klea bas lijepo ime
Lorena i Laura su baš lijep imena. Moja prijateljica koja nosi curicu, a termin joj je mjesec ipo prije mene, dat će ime Laura, lijepo!
ivana sky, Klea, za to ime još nisam čula?!
pa da vrlo rijetko, ja znam samo za jedno i to je mm-eva necaknja, vrlo neobicno ime, u pocetku mi je bilo bas jako i zvucno, a sad mi se jako svidja
Moja ima frendicu koja se tako zove, curka ima 9 godina.
A poznavala sam i jednu macku koja se tako zvala.
Moj sin se zove Božo. Muž je birao ime i prvo sam mislila da se šali pa smo se šalili zajedno. Samo, on se nije šalio nego je rekao da mu je to oduvijek lijepo ime jer svaki Božo kojeg zna je dobar čovjek (pa će valjda biti i naš sin). Nisam ga htjela razočarati, malo mi je trebalo da se naviknem, ali sada mu baš pristaje jedino to ime! Za kćer je muž htio ime Anđa, ali sin nije htio ni izgovoriti to ime nego je htio da se seka zove Ana - i presretna sam zbog toga jer mi je to ime s karakterom, a ona je baš takva, posebnog, čvrstog karaktera. Planiramo treću bebu i sada sam ja na redu birati ime (ako se kćer ne upetlja
)... Žensko mi se sviđa ime Tonka, a muško ne znam ni otprilike...mislila sam Šimun, ali je prva susjeda tako nazvala dijete pa mi bezveze. Daj Bože samo da uspijem ostati trudna i da bude sve ok jer sam 35 g.već prošla... Ustvari, poanta moje priče je da ime ne određuje dijete i koje god ime izabrali, zavoljet ćete ga i bit će vam najljepše na svijetu upravo to ime jer je dio vašeg djeteta kojeg neizmjerno volite!
Klea je klinka jednog decka koji radi s menom isto je 9 godina
ivana.sky, ako date to ime, hoće li se roditelji od nećakinje tm-a ljutiti s obzirom da ste blizak rod?
Mi smo isto mislim odlučili za ime, al pošto je dječak neću ovdje pisati.
mi smo se svakako odlucili za korina, tu nema dvojbe nikakve, ovo sam spomenila samo zato sto je zbilja neobicno, a rijetko koje zensko ime mi ostane tako duze u mislimapa mozda nekome posluzi za ideju
ali da nemamo ime, ne bi dali ni ovo jer smo s njima bas bliski i cesto se druzimo
Korina mi je lijepo ime. Kćerkica od moje dobre kolegice se tako zove.
hvalai moja kolegica se tako zove, po njoj ce ga dobiti
jel vi imate ime?
Imamo, al ovo je za curice, idem pronaći imena za dečke pa napišem tamo.
Ivana i moja princeza je korina. Meni predivno.
Bas mi je drago cuti da ima jos korinakad sam ja odrastala u cijelom gradu sam znala samo jednu
![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 20.04.2015. at 13:02
Ma naravno, slažem se, i sama sve češće razmišljam o imenima jer bih htjela svome budućem djetetu dati što ljepše... a i sam proces smišljanja s partnerom je slatka briga... samo sam htjela napisati svoje iskustvo kako bih donekle olakšala dileme budućih mama i tata - odabrano ime ćete sigurno nakon vrlo kratkog vremena smatrati savršenim za svoje dijete, koje god da ono bilo. Iako, znam da moje riječi vjerojatno neće skratiti slatke muke odabira
!
Pa tako i biraš ime - ono koje ti se sviđa i koje voliš.
ako i ovaj puta bude cura bit će Tesa.
curke su još dale prijedloge Nola i Lota, ali Tesa mi je nekako najljepše
Lejna ili Nora, posto su MM i kcerka, kategoricki odbili prijedlog za Nahla.
Kod nas su Melanie i Emilie...dolazi nam treca bebica i jednostavno nam nista ne pada na pamet a da bude u kompletu ....
Upoce neznam sto cemo?...
Sjetila sam se još jednog nehrvatskog koje mi se sviđa: Isabel
Zoe mi je ono...top1. Prekrasno!
No,muči me jer se izgovara Zoi,a to mi izgeda malo bezveze napisano...pa si mam zamislim vječno ispravljanje djeteta druge ljude..