Stranica 72 od 82 PrviPrvi ... 22627071727374 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nama se ovih dana mota po glavi Čarna.
    Ne znam kako bi išlo uz devojčicu svetlije puti.

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja mislim da je lijepo ime. Istina je da, kad ga čujem, zamislim neku tamnoputu osobu, ali zašto ne bi išlo i sa svjetloputim osobama?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj cikla prvotno napisa Vidi poruku
    Otkud to ime? Nikad čula

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Vlattka prvotno napisa Vidi poruku
    Mm i ja smo za našu kćer odabrali ime Azra. Nije baš jako neobično, ali nije ni najčešće. Na pitanja okoline, govorili koje je ime. Reakcije svakakve, neki oduševljeni, nekima nebitno, a nekima grozno. Dakle, takvi šovinistički ispadi da se dijete na kraju tako ne zove jer smo se zabrinuli da bi moglo imati problema kasnije.
    Do kraja života ću mrziti samu sebe jer sam uzmakla pred mrziteljima, iako je i ovo ime ok i ne mislim da je ime nešto najvažnije ni u čijem životu.
    te su reakcije bile prije nego si rodila?
    moje je iskustvo, kad ljude pitaš teoretski, dobiješ svakakve reakcije i mišljenja, ovako kako je zutaminuta rekla za svog dečka, mnogi ljudi znaju nekog ko se tako zove i ide im na živce, ili tako neki pametan razlog. Ako kažeš "razmišljali smo o imenu XY", počastit će te svakakvim kritikama.
    a kad ih samo informiraš "naše dijete se zove XY", onda su reakcije puno pozitivnije, u najgorem slučaju šute pa kasnije među sobom komentiraju

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno U svakom slučaju, ja bih se radije zvala nekako neuobičajenije, pa ponavljala, nego bila npr. Ana. Bez uvrede. Dapače, nije mi to ružno ime. Nego mi je prečesto, dosadno... Ružna su mi ona na -ka (Desanka, Spomenka, Željka, Blaženka itd). :D
    Što mislite o dužim imenima...npr Elizabeta, Margareta, Leticija, Lukrecija i sl? Volite li kraća ili duža?
    Zamjenila sam te s nekim da!!!!!

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    moje je iskustvo, kad ljude pitaš teoretski, dobiješ svakakve reakcije i mišljenja, ovako kako je zutaminuta rekla za svog dečka, mnogi ljudi znaju nekog ko se tako zove i ide im na živce, ili tako neki pametan razlog. Ako kažeš "razmišljali smo o imenu XY", počastit će te svakakvim kritikama.
    a kad ih samo informiraš "naše dijete se zove XY", onda su reakcije puno pozitivnije, u najgorem slučaju šute pa kasnije među sobom komentiraju
    Da, to je bilo prije nego sam rodila. Inače, ranije sam uvijek mislila da se ljudi koji kriju ime djeteta, a već su odlučili, prese*avaju. Nakon ovoga postalo mi je jasno o čemu se radi. Za drugo ime koje je na kraju dobila nitko nije znao, a za iduće dijete nitko neće znati dok se ne rodi.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Zamjenila sam te s nekim da!!!!!
    A na to ti misliš... Pa okej, spomenula sam to ime u kontekstu dugih imena... ne kužim šta ti nije jasno

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A na to ti misliš... Pa okej, spomenula sam to ime u kontekstu dugih imena... ne kužim šta ti nije jasno
    Pa ocigledno tebi ovdje nije jasno
    Posljednje uređivanje od sara79 : 07.04.2016. at 21:59

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja mislim da je lijepo ime. Istina je da, kad ga čujem, zamislim neku tamnoputu osobu, ali zašto ne bi išlo i sa svjetloputim osobama?
    Čarna je žensko ime u Srbiji. Koren imena: čar. Značenje: čarna može značiti crna ili očaravajuća.. Ime se ne nalazi među najpopularnijih 100 ženskih imena u Srbiji..
    I mene je zanimalo

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Pa ocigledno tebi ovdje nije jasno
    Šta god...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Jedna forumašica je na temi Imena za dečke postavila pitanje o imenima za blizance... Jeste li pazili da se imena ,,slažu" ili vam to nije bitno? Odnosno bi li vam to bilo bitno?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Lyra. Fora, čita se ,,Lira" ili ,,Lajra"? Fora mi je i Kira
    E super mi je i Flora. Ja citam Lira ali svak cita kak mu pase :D

Super mi je Čarna i Vila mi je super ine, Vili samo Vila. Kod nas u knjiznici je upisana jedna Vila bas me zanima kako izgleda

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Žao mi je da se iz nekog razloga osjećaš...ne znam - napadnuta? Ne, nije mi to najbitnije. Milan mi se ne sviđa kako ga mi izgovaramo. A ne sviđa mi se ni Milaaaan kako ga vrlo vjerojatno ona izgovara. I ne znam zašto sam bezobrazna...
    Beeep. Krivo.

""The name Milan (pronounced MEE-lahn), means dear, loving and gracious in Slavic; in Ancient Roman, eager and laborious; and in Sanskrit, unification.", kaze Shakira.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa da, dobro si rekla. I Ivano, i Lana, i Mia Ii sl. će zastarjeti, da... Kao što su sad zastarjela gore navedena imena. Evo ipak se slažemo u nečemu :D
    uopće se ne trebamo ni u čemu složiti
    samo su tvoji komentari vrlo neukusni, sigurno te čitaju i ljudi koji se zovu, po tebi, "nakaradno"
    misliš da im je ugodno čitati tvoje postove?
    naravno da možeš iznijeti svoje mišljenje, ali to se može bez vrijeđanja i ismijavanja
    nisi forumski arbitar

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Aj curke nemojte napadat sad fitnesicu. Sto ljudi sto ćudi. Svatko ima svoj način izražavanja i fitnes sigurno nije ništa loše mislila. Jednostavno se tako izražava. Ja ne zamjeram. Svi smo različiti a ja nisam ničiji odgajagelj nego vlastitog djeteta.

Nego što se tiće Shakire, jako mi se sviđa o maleni ima slavensko ime a i sladak je mališa

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Žao mi je da se iz nekog razloga osjećaš...ne znam - napadnuta? Ne, nije mi to najbitnije. Milan mi se ne sviđa kako ga mi izgovaramo. A ne sviđa mi se ni Milaaaan kako ga vrlo vjerojatno ona izgovara. I ne znam zašto sam bezobrazna...
    Zato što jesi. Zvučiš neotesano. ne znaš komunicirati. Šteta što imaš tipkovnicu. ili jezik.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Aj curke nemojte napadat sad fitnesicu. Sto ljudi sto ćudi. Svatko ima svoj način izražavanja i fitnes sigurno nije ništa loše mislila. Jednostavno se tako izražava. Ja ne zamjeram. Svi smo različiti a ja nisam ničiji odgajagelj nego vlastitog djeteta.

Nego što se tiće Shakire, jako mi se sviđa o maleni ima slavensko ime a i sladak je mališa

Prvo neka se nauči pristojno izražavati. Onda je nećemo napadati.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pa meni da sad guglam imena i izadje mi ovaj forum ja bih prvo primjetila kako opet ove rode napadaju nekog. Ako vec nekome zelis dati do znanja da je neotesan,nepristojan ili jos gore govorit da je steta sto ima tipkovnicu i jezik i to ovako totalno ne mjcinski ne rodaski ne razumno i krajnje bezobrazno to je stvarno onda jos gore. Kao da ja sad u svom vrticu vidim neko dijete koje se ne zna oblaciti i izrugujem ga pred svima. To je tehnika koja se moze nauciti i sugerirati u inboksu. Jel. To je ajmo rec pristojno ako vec promoviramo pristojnost i neke majcinske osjecaje i ljubav i postovanje i slicno.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne zastupam ja Rodu, niti sam forumašicama majka...reagiram, jednakim tonom kojime se fitness obraća svima ostalima. Da, to je jednako bezobrazno, ali eto, dozvoljavam si dok me admin ne opomene, jer sam alergična na izjave o "nakaradnim imenima>" koje drugi ljudi imaju i slično.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Slazem se u potpunosti.
    Zato smo odlucili kao i Vlattka ne govoriti nikome dok se ne rodi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zastupam ja Rodu, niti sam forumašicama majka...reagiram, jednakim tonom kojime se fitness obraća svima ostalima. Da, to je jednako bezobrazno, ali eto, dozvoljavam si dok me admin ne opomene, jer sam alergična na izjave o "nakaradnim imenima>" koje drugi ljudi imaju i slično.
    Ja se slažem s tobom. Kad ljudi daju izjave o nakaradnim imenima, mogli bi barem napisati "ja tako mislim" što bi mrvicu ublažilo stvar, iako je i dalje nategnuto... S druge strane, možda ljude treba pustiti da govore, jer njihovi postovi meni govore i stvari koje nisu direktno napisali ni željeli, ali ipak se pokažu.

To se u biti tiče svih nas. Svaki naš post je naša slika i prilika.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.04.2016. at 09:00

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čarna - to ime se koristi i u Sloveniji, u Prekmurju, to je dio uz madzarsku granicu. Nije bas cesto ali se koristi.

Da imam jos koju curicu bila bi Tereza. Najstarija je trebala biti Roza ali smo odustali pa je Liza.
    I super joj ime stoji, ona je prezadovoljna s njime. Nema bas Liza oko nas, jedino kad idemo u Slo, tamo znamo upoznati koju .
    Posljednje uređivanje od In love : 08.04.2016. at 09:06

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Neobicno.....nije lose.
    Nije sad ono da me je fasciniralo al mi je zanimljivo.
    Vidjela sam znacenje.....slazem se s Vlattkom da bi islo i uz svijetloputu curicu
    Zasto ne.....

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mm i ja smo za našu kćer odabrali ime Azra. Nije baš jako neobično, ali nije ni najčešće. Na pitanja okoline, govorili koje je ime. Reakcije svakakve, neki oduševljeni, nekima nebitno, a nekima grozno. Dakle, takvi šovinistički ispadi da se dijete na kraju tako ne zove jer smo se zabrinuli da bi moglo imati problema kasnije.
    Do kraja života ću mrziti samu sebe jer sam uzmakla pred mrziteljima, iako je i ovo ime ok i ne mislim da je ime nešto najvažnije ni u čijem životu.
    Ovo ime smo i mi izabrali za našu curku!
    Samo nije curka, nego dečko..tako da ništa od naše Azre.

I isto kao i kod tebe, reakcije su bile prestrašne!
    Svi su bili "zabrinuti" za naše nerođeno dijete

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Meni se jos svidjaju Judita i Franka....

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni se jos svidjaju Judita i Franka....
    oba su prelijepa
    ja sam razmišljala o Juditi za svoju djevojčicu
    i Sofija mi je prekrasno

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    oba su prelijepa
    i Sofija mi je prekrasno
    Slazem se!
    I Sofija je prekrasno
    U uzem je izboru

lala83 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Moja druga bebica je od trenutka kad smo ugledali plus bila Noemi, tako smo joj se obraćali, tako smo obznanjivali trudnoću , kao tu u trbuhu je malena Noemi. Imali smo tako jako osjećaj oboje da je curica. A onda je Noemi izrasao pisulinac Toliiko o našem osjećaju.
    A za prvo dijete sam ušla u rađaonu sa izborom od 3 imena, nikako se odlučiti dok je nisam ugledala.
    Što se tiče pisanja imena sa duplim slovima ili ch i slično, ja sam iz dvojezičnog područja i i nije mi ništa neobično pisati Corinna ili Chiara ili Stella. Zvuče mi puno "mekše" tako. Ako su pak imena hrvatska, nema potrebe za tim.
    Meni je bilo važno da ime nije predugačko, ali ni prekratko, i da mi se dijete poslije ne naziva raznim nadimcima i izvedenicama već njenim imenom.
    U našem vrtićuima puno duplih imena kao Dora Jana, AnaMatea, Leona Magdalena , Ante Šime ...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Peterlin upravo tako. Ako ona zeli slati takvu sliku o sebi to je njezin problem. Necu branit ljude koji bi se mozda uvrijedili a i to je bome nategnuto. Prica ima sto strana i najbolje bi ju bilo sad zavrsit.

Imam susjedu Franku, bas je prava Ana Frank. Jedino je jako visoka narasla. Ali crnoputa visoka prelijepa,ali bas prelijepa sa gustim crnim obrvama i tam i smeđim ocima a ima bijelu put. Ima rupice kada se smije u obrazima,bas je jako lijepa njezna.
    Moja najbolja prijateljica je Sofija i njoj bas dobro stoji ime. Sva je graciozna i lijepa i stilizirana jako voli modu ali ima poseban stil,ne prati doslovno trendove nego spaja nespojivo i to uvijek lijepo izgleda

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U našoj varoši se baš mnogo Sofija rodilo prethodnih godina.

Stalno listamo imenoslove i malo ženskih imena nam se dopada. Tu se još mota i Olivera, ali nikako da se odlučimo.
    Nadam se da će biti dečak. Već imamo spremno muško ime.

Rekla je moja mama prije par godina: Lucija se vratila u velikom stilu, a kad stižu Senka i Lenka?
    Kod nas se Senka još nije vratila, a naša L. iz potpisa je Lenka i nije jedina ovde. Samo što je mnogo njih zove Lena.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cikla, znam i za jednu malu Lenku 2 godine stariju od tvoje slatke kovrčice baš lijepo ime, meko i nježno, a opet pravo, nekako mi je za sve generacije

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Otkad nisam čula ime Lenka, divno ime . Moja teta iz vrtića se tako zvala .

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cikla Lenka mi je
    meni su još Anka i Julijana bile u opticaju, ali MM je odbacio sva tri...

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moja seka je svoju djevojcicu nazvala Bili :D.Nekima je super fora,neki se zgrazaju.Bakama se nikako nije svidalo i sto joj je vise ljudi govorilo da je bzvz ona je bila odlucnija da se tako zove.
    Meni je bilo isto bzvz ali sad mi je fora i skroz joj pristaje.
    Ok mi je komentirati,ali u konacnici svatko bira ime koje zeli.
    Mi imamo dugo prezime i zato moji imaju kratka.
    A znate sto je moj sin rekao-a jeste kreativni Tin i Tena-dobro da nismo Tin i Tina hahaha.A uopce nismo gledali da se imena slazu

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Lol,poznam ja Ivana i Ivanu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se slažem s tobom. Kad ljudi daju izjave o nakaradnim imenima, mogli bi barem napisati "ja tako mislim" što bi mrvicu ublažilo stvar, iako je i dalje nategnuto... S druge strane, možda ljude treba pustiti da govore, jer njihovi postovi meni govore i stvari koje nisu direktno napisali ni željeli, ali ipak se pokažu.

Ako napišem da mi je neko ime ružno, čije mišljenje iznosim? Svoje, očigledno... Ako i napišem ,,meni se ne sviđa", što možda blaže zvuči - isto znači da mi je ružno.
    Kad pitam za nečije mišljenje, npr kao što sam pitala za Lukreciju, pitam iz znatiželje. Ako se netko ne slaže sa mnom, ne napadam ga. Kao što neki ovdje radi. Ali da, baš tako, postovi govore o nama.
    Briga me dal se svima, većini, ili nekome sviđa neko ime koje se i meni sviđa. Pa nisam zato ovdje. Niti ću se uvrijediti ako netko kaže da mu je moje vlastito ime ružno, ili neko koje se meni sviđa...
    Sto ljudi, sto ćudi.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zašto? Pa naravno da to oni misle. Tko bi drugi mislio za njih? Nije to neka objektivno utvrdiva činjenica pa da mogu govoriti u bilo čije tuđe ime osim svoje.

Nisam pratila prethodnu raspravu. Ubacujem se kao padobranac.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 09.04.2016. at 17:50

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    cikla Lenka mi je
    meni su još Anka i Julijana bile u opticaju, ali MM je odbacio sva tri...
    Anka mi se nesvidja a Julijana je ok al nebi bilo u uzem izboru.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Koje? Da mogu ukrast. Ostala mi se imena sviđaju koja predlažeš za curke.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

U našoj varoši se baš mnogo Sofija rodilo prethodnih godina.

Stalno listamo imenoslove i malo ženskih imena nam se dopada. Tu se još mota i Olivera, ali nikako da se odlučimo.

Kod nas se Senka još nije vratila, a naša L. iz potpisa je Lenka i nije jedina ovde. Samo što je mnogo njih zove Lena.
    A kod nas je obratno. Mi imamo jako puno zenskih imena sto nam se svidjaju a za djecaka i ne bas. I jos imamo puno vec lijepih imena u obitelji pa nam je suzen izbor a nebi htjeli i glupo mi da se ponavlja.
    Posljednje uređivanje od sara79 : 09.04.2016. at 18:20

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Moja sestricna i ja smo Sandre. Ja sam starija, ona je dobila ime po meni. Ni jedna ni druga se nikad nismo bunile radi toga

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto? Pa naravno da to oni misle. Tko bi drugi mislio za njih? Nije to neka objektivno utvrdiva činjenica pa da mogu govoriti u bilo čije tuđe ime osim svoje.
    K
    Nisam pratila prethodnu raspravu. Ubacujem se kao padobranac.
    Ništa bitno. Jedna forumašica je drugoj napisala da je predloženo ime nakaradno, pa se raspravljalo je li to ok napisati ili ne... Ima toga i na drugim topicima, ali ovo je osjetljiva tema. Ja baš ne bih voljela da mi netko kaže da je ime koje sam dala djetetu nakaradno. Ali nema veze. Svi ovdje pišemo kako mislimo i vidimo stvari. Ali ponekad ne uzmemo u obzir da to drugima može krivo sjesti. Forumska komunikacija je drugačija od direktnog razgovora. Nema veze. Previše sam offt.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj cleaning-lady prvotno napisa Vidi poruku
    Moja sestricna i ja smo Sandre. Ja sam starija, ona je dobila ime po meni. Ni jedna ni druga se nikad nismo bunile radi toga

Nisam mislila na to. Vec da nekome od roditelja nebi bilo pravo da ja dam svom djetetu isto ime kao sto su oni dali svom. Ovo mislim za vrlo uski krug obitelji.
    Meni je zaista smijesno da ja npr.dam isto ime kao sto je moj brat ili sestra dali vec svojoj djeci....isto tako od sestricne ili bratica.
    To je moje misljenje.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Haha, slazem se ni mojoj mami nije bilo drago

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ništa bitno. Jedna forumašica je drugoj napisala da je predloženo ime nakaradno, pa se raspravljalo je li to ok napisati ili ne... Ima toga i na drugim topicima, ali ovo je osjetljiva tema. Ja baš ne bih voljela da mi netko kaže da je ime koje sam dala djetetu nakaradno. Ali nema veze. Svi ovdje pišemo kako mislimo i vidimo stvari. Ali ponekad ne uzmemo u obzir da to drugima može krivo sjesti. Forumska komunikacija je drugačija od direktnog razgovora. Nema veze. Previše sam offt.
    Nikad nisam napisala da je ime nakaradno. Za Lukreciju sam napisala da mi je to ime za bake. I Mira mi je recimo za bake, ali mi bolje zvuči nego Lukrecija.
    Za jedino ime koje sam napisala da mi je baš bezveze je Zorka, a pogotovo u ovom stoljeću. Da se baka zove Zorka, ok. I TO JE MOJE MIŠLJENJE. Ne znam čemu toliko uzrujavanje oko toga šta je neka anonimna forumašica napisala... Ako je netko nazvao dijete Branka, a ja, netko totalno nebitan, napišem da mi je to ime za ljude od 50-te godine na dalje, i on se uvrijedi, ne znam tko tu ima problem.
    Da se uvrijedim jer je netko napisao da mu je bezveze (izvučeno iz konteksta, ne citiram) ime Marie jer se ne piše kako se čita? A meni se to ime baš sviđa!
    Čitam i ne vjerujem...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj lala83 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja druga bebica je od trenutka kad smo ugledali plus bila Noemi, tako smo joj se obraćali, tako smo obznanjivali trudnoću , kao tu u trbuhu je malena Noemi. Imali smo tako jako osjećaj oboje da je curica. A onda je Noemi izrasao pisulinac Toliiko o našem osjećaju.
    A za prvo dijete sam ušla u rađaonu sa izborom od 3 imena, nikako se odlučiti dok je nisam ugledala.
    Što se tiče pisanja imena sa duplim slovima ili ch i slično, ja sam iz dvojezičnog područja i i nije mi ništa neobično pisati Corinna ili Chiara ili Stella. Zvuče mi puno "mekše" tako. Ako su pak imena hrvatska, nema potrebe za tim.
    Meni je bilo važno da ime nije predugačko, ali ni prekratko, i da mi se dijete poslije ne naziva raznim nadimcima i izvedenicama već njenim imenom.
    U našem vrtićuima puno duplih imena kao Dora Jana, AnaMatea, Leona Magdalena , Ante Šime ...
    Meni baš ne leže ta dupla imena... Znam jednu curicu koja se zove Maja Lena. I svi ju zovu Maja Lena.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Od toliko imena, dat baš isto ime... Možda slično, pa ajde.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    oba su prelijepa
    i Sofija mi je prekrasno
    Judita je baš rijetko, čini mi se. Poznam jednu, nema ni 2 godine Sofia mi je super. Al se ne mogu odlučiti s kojim naglaskom mi bolje zvuči :D

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemoj se sad izmotavati, fitnes curo. Svi znamo da ideš po parkićima i tjeraš malu djecu u plač rugajući se njihovim imenima.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj se sad izmotavati, fitnes curo. Svi znamo da ideš po parkićima i tjeraš malu djecu u plač rugajući se njihovim imenima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •