kod nas je sve izglednije da nam stiže Rita ali nismo još definitivno odlučili. Od gore spomenutih najviše mi se sviđaju Anika i Iskra iako ima puno lijepih imena naročito za cure
Lydije su popularne tu kod mene.
A Irena?
Viš viš... To više nije tako često kako je bilo u mojoj generaciji. Baš mi je palo na pamet kad su malo prije spomenuli Sandru - dobra kombinacija za sestre: Sandra & Irena, a i svako za sebe je baš dobro. Imam kolegice s tim imenima i baš su super, pa mi se valjda zato sviđaju i ta imena.
Uz moje prezime bolje bi odgovarala imena koja su njemačkog podrijetla, a dobro prihvaćena i ovdje - kao Adela i Renata.
ja imam kolegicu Sandu bez R ali ona je više iz Peterlinovog kraja
kod mene su bile sestre Lidija i Irena, imali smo još i Jagodu, Gordanu, Višnju
Pozdrav svima!
Zanima me zna li netko sa sigurnošću je li IDA žensko muslimansko ime. Mnogi internetski izvori navode kako je to skraćenica od muslimanskog imena AIDA.
Lijepa su mi imena Marla i Ingrid. Onako, jako jako lijepa.
Ingrid mi je moćno.
Inge još ljepše.
Erin.
Gita.
Ida.
Ines.
Nera.
Toliko divnih ženskih imena ima, a mene zapala dva dečka.![]()
Kaae, sa zadnjim hintom si se otkrila.
Irena mi se sviđa, Ingrid, Irma, Astrid...
Danas je rođendan Ivani Brlić Mažuranić, pa me sjetio na jedno divno žensko ime, poznajem jednu in real life: Kosjenka
šta nije divno da djetetu možeš uvijek citirati: A bijaše među vilama jedna mala vila, po imenu Kosjenka, koja bijaše ove noći prvi put sašla na zemlju s oblaka...
Ja znam jednu crnu Kosjenku laboranticu. Bila mi je stranka i jako mi se zamjerila.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Cure da se i ja malo javim. Citam vas, ali nisam pisala. Cekam svoju bebu, ali jos ne znam spol. Nadam se sljedeci tjedan. Ako bude curica dvoumila sam se izmedju dva imena: Eva i Karmen.
Odlucila sam se za Eva.
A ako bude decko, nemam pojma...
Oba su mi imena lijepa![]()
Evita?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Čula sam i za Beu i Veu... :/ Bea, Dea, Gea, Lea, Nea, Rea, Tea, Vea
i meni je Marla isto lijepo ime
MM se nažalost ne slaže...kaže da ne želi da bude luda kao ona Marla Stinger (Fight Club)...no, još ga stignem uvjeriti kako je to jedno lijepo ime![]()
Posljednje uređivanje od marla-s : 22.04.2016. at 21:24
A propos teme, znam Kosjenku i prekrasna je zena.
Leda, ne vidim da je itko naveo ovo, meni divno ime...
Helena, Anika, Patricia, Ilona, Ester, Luna, Vivien