joj cure baš su mi fora vaša objašnjenja sa slovima, to i ja govorim mužu a on kaže da brijem, doduše ja sam jezičarka po struci pa mi je to valjda bitno.

i da fakat volim slovo L u imenu i u dobroj kombinaciji sa R, to su inače početna slova iemna od mene i mog supruga.

A jel de da sam složila lijep popis, ni sama se ne mogu odlučiti, ja možda malo navijam više za Lorenu ili Paolu,a MM za Franku i Loretu, a oboma nam je lijepo i Leona. ajme kako ćemo se mi odlučit, dobro je bar smo suzili izbor s 20 imena na 5 :D
Za Paolu me full iznenadilo značenje, inače ih znam par sve slađa od slađe.A možda mi je Lorena naj,naj,ali morat ću obrađivat muža, a fino je i Loreta to mi je inače ime jedne od 3 najbolje prijateljice. Franka je isto preslatko al muž ima u rodbini Franku, pa mu šašavo,a Leonu ne znam nijednu osim glumice (za sina smo imali imena Leon ili Franko).

ajd nek mi još netko kaže koje mu se više sviđa, vaša pojašnjenja su mi zakon:
Paola (lat. malena)
Lorena (lat. lovorov vijenac)
Franka (lat. i starofranc. slobodna)
Loreta(lat. lovorov vijenac)
Leona (lat. lavica)

da napomenem e sad ne znam na koga će biti,ali ako bude na mamu bit će dosta snažna i odlučna osoba, borac, pa možda ne bi trebalo neko prenježno ime. ajd ti sad odluči.