Meni je bilo najbitnije da se i mm-u i meni svidja ime. Imali smo neke zajednicke kriterije (kratko, da na engleskom se cita isto kao i na hrvatskom, bez kvacica, da ne zavrsava na isti slog kao sto pocinje prezime i sl.) Pa smo se mjesecima igrali igre "ulazem veto" jer koje god bi jedan predlozio drugi bi odbio. Onda smo se napokon slozili oko jednog imena da bih naknadno (nakon sto smo vec dali ime) shvatila da je to jedno od najpopularnijih zenskih imena. Tako da sad kad mi dijete ide u vrtic s njom idu u istu grupu dvije imenjakinje. U parkicu kad je zazovem okrene se ona, jos bar jedna curica, a i poneki pas se odazove![]()
Ali bitno je da nam se svidja, iskreno, bas me briga sto je cesto.
Sa sinom se isto jako dugo nismo mogli dogovoriti (vec se bio i rodio mi nikako da odaberemo ime). Onda smo se napokon slozili oko jednog, brzo proguglali i otkrili da nije biblijsko ime (oboje bi radije da nije) i naravno da je medju 10 najcescih imena za novorodjene decke u Hrvatskoj. Tako da sad cekam kad on krene u vrtic da vidim koliko ih ovaj put ima u njegovoj grupiAli mislim da bar nije cesto ime za pse.

Ali mislim da bar nije cesto ime za pse.
Odgovori s citatom