Stranica 26 od 82 PrviPrvi ... 1624252627283676 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo dvije anegdote iz stvarnog života, za primjer koliko smo različiti po pitanju što je obično, a što neobično ime:

1. Moja sestra upisala faks i počela se upoznavati sa studentima kolegama. Pruži jednoj djevojci ruku i razgovor je išao:
    - Drago mi je, Simona.
    - Simona? Kakvo ti je to ime?
    - A kako se ti zoveš?
    - Jugana!

2. Prijatelj:
    - Ja sam Andrej.
    - Andrej? Kakvo ti je to ime?
    - A koje je tvoje?
    - Jandre!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ANELA,kad smo već kod A.
    Možda jedno veselo i rijetko ime HAJDI

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Leni definitivno. Lana mi se ne sviđa uopće
    Ovo ću shvatiti vrlo osobno...

Leni je u Njemačkoj i Austriji u zadnjih par godina jako često, među top 5. Ja pri tom pomislim na Leni Riefenstahl...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Simona je baš lijepo!

Lijepo mi je recimo Zrinka! Tako je zvučno, to r tako lijepo zatitra u kombinaciji. Ali otpalo bi jer neizgovorivo strancima (a možda dijete odluči putovati svijetom. Ja sam patila kako su izgovarali moje ime i imena roditelja u Njemačkoj. Jedino je mama dobro prošla. Ime joj je ovdje bezveze, a izgovoreno "na njemačkom" lijepo i egzotično...)
    BTW mačka mi je Zrinka

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Luce je prekrasno, a i pjesma.
    meni ne bi smetalo da moju L tako zovu ....inace kad je do nadimaka ona ima 2 Lulu i Lući...i bas joj nekako pasu ali kad je neko pita za ime uvijek je Lucija ( pa prezime)

jos jednou danasnjim uvjetima rijetko a meni divno ime Danica

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni ustvari nikad kao kriterij odabira nije bio kako će djetetovo ime izgovarati u inozemstvu.
    Živimo u Hrvatskoj i bitno mi je da ime odgovara tome gdje živimo, a ako će dijete jednog dana živjeti u Africi ili Americi super, ako će mu biti ok, sasvim svejedno da li je zove Damir ili John.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Iako nisam trudna (još!), ako moj Roko dobije seku, bit će Marijeta! Dva stara dalmatinska imena, ma baš sam sretna što se i mm-u sviđa

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

meni su nadimci načelno super. od mog imena ih se može izvesti milijun i neki su mi simpatični, neki idu na živce, pa se ni ne odazivam na njih.
    moj stariji je Tin i mislila sam da neće imat nadimak, ali on je svima Tinček, Tinko, a svojim dečkima je Tinac.
    Mlađi je Joško, dalmatinskoj strani familjije Jole, naravno, ostalima Joke (makar je i to dlmatinsko), a ja ga zovem Jokica jer je on sav takav-mali, mazni, slatkiš.

Moja mam je Dubravka Lucija . ćitav živort Duuuuda(slavonka) ili Luce. oba imena su mi predivna i baš joj pristaju.

ali u biti sve mi je džabe, kad nas sve, čitavu familju nitko ni ne zove po imenima nakon što nam čuju prezime. - staro dalmatinsko, puno suglasnika i strašno grubo. ajme

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    mi orku zovemo orketina, orkača ili orkili
    LOL, nas dvoje nasu zovemo "Erinka-Zvjerinka".

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Inače, stariji sin ima prijateljicu koja se zove baš Magda. Krasna i dobra djevojčica, pa mi je odmah i ime milije...[/QUOTE]
    I ja vežem imena s osobama.Kada smo birali ime moja mama je predložila Ivor.Ime mi je bilo ok ali sam poznavala jednog jedinog čiji mi se karakter nikako nije sviđao-i na spomen tog imena imam lošu asocijaciju

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    naš demian je od rođenja demi
    možda smo ga čak već i u trbuhu zvali demi... ne sjećam se više LOL
    u zadnje vrijeme je i demko, tako ga je prozvala sestrična
    nema imena na koje ne možeš nabaciti nadimak, jednostavno ga nema.
    i nikad ne znaš kakav će biti.
    Naš Damian je trebao biti Demian(meni puno ljepše) ali pod navalom i komentara kako je to ime za vraga(iz onog filma...) popustila sam i nastalo je Damian...ipak sam pomalo konformist
    Još je dobro da je i dobio ime,jer do zadnjeg dana nismo imali ime..i prvi mjesec dana svog života ime mu je bilo MIŠ
    A što se tiće nadimka-prije službenog Dado,zvali su ga Damić ali nikada ga nismo verificirali samo Dado

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a nitko se ne bi sjetio recimo hesseovog demiana ....

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

doch! zbog toga mi se to ime baš i sviđa, između ostalog. ja taj neki horor nisam gledala, ali mm je, pa mu ne dolazi u obzir.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja obozavam omen
    i to ime
    a jos vise epizodu mucki kad se damien rodio. jedna od, meni, najdrazih epizoda

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mislim, ajmo onda više nikad nikom dati ime freddy zbog freddya krugera
    ili carrie zbog carrie
    sigurno ima i nekih hrvatskih iz hrvatskih hororaca

mislim, to mi je takva bedastoća ...

Kraljica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curee, ovako ja se zaljubila u ime Leni (za curicu), a mom muzu se sviđa Lana, sta kazete vi, da mu udovoljim pa neka bude Lana??? Stvar je u tome da se svima vise svida njegovo ime, i mojima i njegovima i maloj ))

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ustvari nikad kao kriterij odabira nije bio kako će djetetovo ime izgovarati u inozemstvu.
    Živimo u Hrvatskoj i bitno mi je da ime odgovara tome gdje živimo, a ako će dijete jednog dana živjeti u Africi ili Americi super, ako će mu biti ok, sasvim svejedno da li je zove Damir ili John.
    Tesko da ce mu biti svejedno. Dosadi, vrlo brzo, kad moras slovkati ime svaki, ama bas svaki put kad ga izgovoris, a da te uz to jos nitko, nikada ne nazove tvojim imenom, vec nekakvim zbrckanim glupostima. I to cak kad im preko nekoliko puta kazes kako se ime izgovara. Racuni, dokumenti, raznorazni sluzbeni papiri... sve vracam na ispravak. A ne zovem se bas tako cudno ili komplicirano i ime mi sadrzi iskljucivo slova (komada cetiri) engleskog alfabeta.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kaae, oni koji imaju veče šanse za život u inozemstvu, neka i prilagođavaju imena ako žele, a ja smatram da su male šanse i radi situacije šbbkbb, nemam potrebe prilagoditi ime.
    Ionako nam je prezime "zaribano", a njega ne mijenjamo.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa nikad ne znas koje su sanse.

Meni, nakon nekih djetinjih fiks-ideja, zapravo nije bilo ni na kraj pameti da cu zavrsiti tu gdje jesam.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kraljica prvotno napisa Vidi poruku
    Curee, ovako ja se zaljubila u ime Leni (za curicu), a mom muzu se sviđa Lana, sta kazete vi, da mu udovoljim pa neka bude Lana??? Stvar je u tome da se svima vise svida njegovo ime, i mojima i njegovima i maloj ))
    meni se lana ne sviđa
    zvuči mi isprano i nekako umjetno
    a leni mi je baš baš slatko i ženstveno

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    a leni mi je baš baš slatko i ženstveno

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Opet se ja moram ponoviti,LUNA,među rješenje!

Nives avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni Leni podseca na Lenny-ija Kravitza, a Lana mi je super ime, onako bas dostojanstveno, kratko, elegantno, za neku uspjesnu i ljepu curu koja zna sta hoce.
    Posljednje uređivanje od Nives : 20.02.2012. at 19:51

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Nives prvotno napisa Vidi poruku
    Meni Leni podseca na Lenny-ija Kravitza, a Lana mi je super ime, onako bas dostojanstveno, kratko, elegantno, za neku uspjesnu i ljepu curu koja zna sta hoce.
    tako je nives!
    a flopica, mislim... šta reče, isprano?
    no zezam se, ali skužili ste moje ime. nekad je baš bilo lijepo... sad je stvarno nedaleko od statusa Ivane, hoću reći prečesto.
    stoga ti i ja Kraljice radije preporučujem Leni ili Luna, što netko predlaže.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Tesko da ce mu biti svejedno. Dosadi, vrlo brzo, kad moras slovkati ime svaki, ama bas svaki put kad ga izgovoris, a da te uz to jos nitko, nikada ne nazove tvojim imenom, vec nekakvim zbrckanim glupostima. I to cak kad im preko nekoliko puta kazes kako se ime izgovara. Racuni, dokumenti, raznorazni sluzbeni papiri... sve vracam na ispravak. A ne zovem se bas tako cudno ili komplicirano i ime mi sadrzi iskljucivo slova (komada cetiri) engleskog alfabeta.
    I get you sister! Ali tko se ne bi čudio na ime Kaae? just kiddin'!

moj mali se baš uzvrpoljio u trbuhu, da gledam na koje ime trza, pa da tako odlučimo?

apropos univerzalna imena, ja znam dečka koji se zove Evelin. njegovoj se mami to jednostavno jako sviđalo i iako je rodila sina, njoj je to pasalo. sad čovjek živi u Austriji i redovno je vrlo čudno, kada se negdje službeno predstavlja...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moje je ime jako često u mojoj generaciji - ništa mi to nije smetalo, zapravo me nije zanimalo, niti sam na to obraćala pažnju. Tako da me ta stavka ne bi brinula pri izboru imena djeteta (i nije, sin ima vrlo često ime, cura i ne baš - ali ipak TRI ih je u istoj vrtićkoj grupi, 4 u cijelom vrtiću - a vrtić je mali, tko bi rekao).

Lana je krasno ime! Sve koje znam su vrlo elegantne, baš kako kaže Nives, ženstvene.
    Posljednje uređivanje od enchi : 20.02.2012. at 22:51

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam subjektivna sto se tice imena Lana. jednom prilikom sam ga i izabrala. jest, prije 30 godina...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nives i ines su prelijepa imena
    zaboravila sam ih napisati kad sam nabrajala imena "starije" generacije

leonisa, ti bi sada trebala uzeti neko zvučnije ime
    Lea je nježno, palačinkasto, mazno... sada daj neko koje ima r u sebi
    iako, i muž i ti imate jako možna i zvučna imena, možda onda cure moraju i biti bez r

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lea i vera

pa predivno

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

muz je htio tea, pa sam rekla da mi je lea i tea malo to much...
    bi sa r...AdioMare je predlozila rita i svidjelo se i lei i muzu. meni jos ni jedno ne sjeda. osim lare.
    muzu i meni se svidja i lara i sara (iako sad citam da su to cesta imena, ja ih ne znam), al se lei ne svidja.
    zacaran krug

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nives i ines su prelijepa imena
    zaboravila sam ih napisati kad sam nabrajala imena "starije" generacije

iako, i muž i ti imate jako možna i zvučna imena, možda onda cure moraju i biti bez r
    Fale još Karmen i Dolores (iz moje generacije, kad su meksikanske pjesme bile popularne, he he he...)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Karmen bi se još i našla, ali Dolores ne znam nijednu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    muz je htio tea, pa sam rekla da mi je lea i tea malo to much...
    bi sa r...AdioMare je predlozila rita i svidjelo se i lei i muzu. meni jos ni jedno ne sjeda. osim lare.
    muzu i meni se svidja i lara i sara (iako sad citam da su to cesta imena, ja ih ne znam), al se lei ne svidja.
    zacaran krug
    Ja ti imam Laru. Meni je to ime od djetinjstva posebno, nježno, ženstveno..baš pravo žensko ime. Znam da ih ima čitavo čudo, onako u globalu, ali u našem mjestu ona je jedna i jedina. Kao i uostalom i njeni brat i sestra, samo najstariji sin ima često ime

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Karmen mi se sviđa. I to je ovdje dosta često. A Dolores nema. Ne sviđa mi se, asocira me na onu poznatu poduzetnicu. Ili glumicu? Ili sponzorušu?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

manal a što da ti velim
    meni je lana isprano,
    dolores mi je predivno i senzualno, puno ime
    samo što je značenje negativno - bol, patnja
    ines - divno, moja kćer se trebala tako zvati ali tata nije bio za
    ines su mi tamnopute, temperamentne, žive ( odmah se sjetim predivne ines sastre)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Karmen mi se sviđa. I to je ovdje dosta često. A Dolores nema. Ne sviđa mi se, asocira me na onu poznatu poduzetnicu. Ili glumicu? Ili sponzorušu?
    Pa istina, ne bih ni ja djetetu dala ime Dolores - to je Gospa od žalosti.

U moje vrijeme je bilo dosta takvih imena, a recimo starinskim imenima su se tada smatrale Ljubice, Slavice, Dragice...bilo ih je čak manje od tradicionalnih katoličkih ženskih imena iz kalendara, kao što su Ana, Katarina i Štefanija.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    Simona je baš lijepo!

Lijepo mi je recimo Zrinka! Tako je zvučno, to r tako lijepo zatitra u kombinaciji. Ali otpalo bi jer neizgovorivo strancima (a možda dijete odluči putovati svijetom. Ja sam patila kako su izgovarali moje ime i imena roditelja u Njemačkoj. Jedino je mama dobro prošla. Ime joj je ovdje bezveze, a izgovoreno "na njemačkom" lijepo i egzotično...)
    BTW mačka mi je Zrinka

Meni je Zrinka tako lijepo zazvučala da više nije bilo dileme kako će se cura zvati... Presudilo je to "r", baš lijepo zvuči (a i paše uz Andriju). Jedino što ona sama još nikako ne može izgovoriti svoje ime.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Oprosti,ali Rita previše asocira na rit(guzu)oko Zg,a u Slavoniji na močvaru.
    Ja sam jednu med.sestru u Zg zvala u krugu meni simpatičnih cura sestra z riti(imala je poveću rit),nisam znala kako se zove,a nešto mi se zamjerila...cure koje su to znale isto su ju tako doživljavale.
    Curica u mom susjedstvu zove se LODI,a ja sam i za MAJA,vrlo nježno.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

meni je to uvijek prva asocijacija jer to mi je omiljena knjiga iz mladosti

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja poučena svojim životnim iskustvom sam pristaša rijetkih imena i moja malena će vjerovato imati takvo ime. Naime moje je ime današnja Lana, Laura, Roko itd...Sve su to lijepa imena da budemo jasni (Laura moj osobni favorit) ali jednostavno ih ima ko u priči. Svako drugo dijete se tako zove. U osnovnoj školi u razredu nas je bilo 3 sa istim imenom, u srednjoj 5! a na faxu 2. Moram li spomenuti da su me cijeli život svi zvali prezimenom?! Meni je to bilo užaš. A tek nadimak - od prezimena, još gore! Moji se svi oko mene groze kad im kažem imena između kojih se predomišljamo suprug i ja ali kao što rekoh, zaklela sam se još dok sam bila mlađa da mojoj kćeri ako ću je imati neće biti isto ko i meni. Moj stari mi je neki dan sav ušokiran rekao da će morati nositi papirić sa bebinim imenom jer da neće znati reći kak se zove ako ga netko pita.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

miga24 ako curici daš ime poput Marina, Martina, Kristina, Ivana, Gordana, Marija i sl. bit će vrlo rijetko u njenoj generaciji. Sad bi svi htjeli biti originalni zato jer su imali uobičajeno ime pa onda opet ima tisuće Lara, Zara i Sara.
    Npr. i prije nego sam rodila prije 21 mj pa do sad ne sjećam se da sam primijetila da se rodila koja beba s imenom moje mlađe cure u našem rodilištu. Zabavno mi je čitati imena rođenih beba pa to uvijek pogledam. A ima totalno uobičajeno ime popularno u 80-ima.
    Posljednje uređivanje od Sirius Black : 21.02.2012. at 10:31

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Karmen bi se još i našla, ali Dolores ne znam nijednu
    Ja znam sestre Nives i Dolores.
    Ako hoćete uvijek rijetko ime, eto vam Dunja .

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Znam i ja Dolores, rodjena je negdje ranih osamdesetih. Znam i dosta Dunja, otprilike moje godiste.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    miga24 ako curici daš ime poput Marina, Martina, Kristina, Ivana, Gordana, Marija i sl. bit će vrlo rijetko u njenoj generaciji. Sad bi svi htjeli biti originalni zato jer su imali uobičajeno ime pa onda opet ima tisuće Lara, Zara i Sara.
    Npr. i prije nego sam rodila prije 21 mj pa do sad ne sjećam se da sam primijetila da se rodila koja beba s imenom moje mlađe cure u našem rodilištu. Zabavno mi je čitati imena rođenih beba pa to uvijek pogledam. A ima totalno uobičajeno ime popularno u 80-ima.
    Doduše ima i u tome nešto, pogotovo za ova imena koja si navela . A i za ova druga imaš pravo - nešto sve popularna kratka imena danas (sve nešto 3 do 4 slova). Od beba u zadnjih dvije godine ovo su imena s kojima sam se susrela - Lana, Leo, Tea, Borna, Nina, Nika, Roko, Noa, Lara, Fran, Luka, Kai, Ema, Pia i Marija (najduže). Eto imala sam čak i malu neugodnost u parku - zaderem se ja Tia i isto se zadere žene blizu mene. Ženi dotrči slatka curica od koje dvije godine i ova mi se nasmiješi kao - i vaša se curica tako zove?, a meni dotrči moj pas...Moram li spomenuti da se ženska prestala smijati...
    Posljednje uređivanje od miga24 : 21.02.2012. at 16:59

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto imala sam čak i malu neugodnost u parku - zaderem se ja Tia i isto se zadere žene blizu mene. Ženi dotrči slatka curica od koje dvije godine i ova mi se nasmiješi kao - i vaša se curica tako zove?, a meni dotrči moj pas...Moram li spomenuti da se ženska prestala smijati...
    a baš je lijepo ime, i za curicu i za psa.
    inače, upravo mi Zrinka vrlo prijeteće sjedi pred monitorom

Meni je Lea baš onako... kao s attitude, jako neko ime, lavica, kratko i jasno, nema zezanja s Leom. tako meni zvuči.
    a ženska imena s r zvuče mi onako, opasno, ali pozitivno.
    Rebeka, Tara, Nora

inače, nakon aprinog komentara još neki dan, silno me zanima kako se leonisa zove...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

lea je bas pogodjena. bila je borac u trbuhu, takva je i kad se rodila. lavica. umiljata do bola, al kad treba pokazat kandze i zube da bude po njenom, radi to bez problema. transformacija u sekundi.

e tako zelim "pogoditi" i sa ovim djetetom. tak je i doslo do AdioMarine rite jer se ova samo- rita

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

lea je bas pogodjena. bila je borac u trbuhu, takva je i kad se rodila. lavica. umiljata do bola, al kad treba pokazat kandze i zube da bude po njenom, radi to bez problema. transformacija u sekundi.

e tako zelim "pogoditi" i sa ovim djetetom. tak je i doslo do AdioMarine rite jer se ova samo- rita
    Asocijacija iz mog djetinjstva: Rita Pavone - Juanita Banana

Inače, i mi smo tak zvali guzate cure, bogdamigreheoprosti, klinci znaju biti okrutni, pa stvarno treba paziti s odabirom imena...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 22.02.2012. at 07:53

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa kad se već spominje, ponosno objavljujem da nam stiže Rita!

Doduše ja sam htjela Luna, ali mužu nije sjelo (navijao za Ninu), a oko ovog imena smo se odmah složili.

Rita je skraćenica od Marita, tj. Marija, dakle mala Mare.
    Sjetila sam se i riti, ali to me se ne dotikavlje jer sam ja dalmatinka, doduse je da živim u Zagrebu, al ne povezujem te pojmove.

Inače, ja imam rijetko i neobično ime, za apsolutno svaku generaciju sto godina unazad i unaprijed, mislim da se rijetko tko samnom može natjecat. Ne znam ni dan danas jesam li se navikla ili ne .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa rijetka imena su često prednost.

Evo primjera (bio nam je na listi) - Rozamund

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Prednost za što? Ja tu prednost nisam uočila. Rijetko tko ga zapamti iz prve, napiše kako treba, a o strancima neću ni pričat, jezik lome, al se daleko više trude da ga memoriraju i pravilno izgovore nego naši. Naši me smo skrate kako im paše, a ima i onih koji ne vjeruju da mi je to ime, nego izvedenica od nekog imena. Rozamund je vjerovatno manje neuobičajeno ime u svom govornom području. Ja nosim hrvatsko ime koje je neobično. S obzirom da to nije Kate, malo sam OT, sorite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •