Katja, Klara, Magdalena- sva su prelijepa.
magdalena, moja susjeda je magdalena, curica, jako dobro, lijepo i brižno dijete, i to mi je ime baš
i katja mi se sviđa, a jurja, nekak mi to ime....ne znam...nije sjelo, a klara je bila jedna zločesta baka , pa....![]()
jurja mi je sve ljepše i ljepše što ga više slušam
penje mi se na top listi, sad je već među prvih 10
kaj me briga kaj tebi nije sjelobeilana prvotno napisa
. meni je to ime number one i to oko 20 godina i jaako mi je lijepo sjelo. čekam MMa da se izjasni po tom pitanju jer on veli da ju budu svi zvali Đurđa
.
Posljednje uređivanje od Franny : 21.05.2012. at 12:21
Zazelio sam krenuti
Tvojim putem
Na obale daleke
Gdje kolibe mirisu na rue
Burmanskim putem
Stici cu pred zid placa
Uzet te za ruku
I povesti da nitko nezna
Snivat cemo cijelim putem
Na lezaju od palmi
U smiraj bijelog dana
Slusat cemo trube Jerihona
Puknut ce nesto tada
U glavi mojoj...
Zastat ce nicija ruka
U kosi tvojoj...
Putujemo Rahela
Putujemo do vjecnosti
Putujemo Rahela
Na obale Goe
To mi je prva asocijacija na ovo ime, predivno je i baš mi se sviđa
Posljednje uređivanje od Trina : 21.05.2012. at 13:06
i moja je teta Plamenka (vjerujem da nemamo istu tetu)
baba je svojoj djeci željela dati životinjska imena (Vuk i Srna) ali ju je netko pametan odgovorio pa im je dala "prirodna" (Goran i Plamenka).
nedavno sam upoznala ženu koja se zove Kadulja, a imam stranku Pirošku. e to su meni imena za traumu.
Gorana,Zorana,Sunčica-tako lijepa imena.
Svidja mi se i Jordana.
moja curica, ako i dalje bude curica zvat će se Marija.
imala sam puno opcija ali prevagnulo je ovo ime koje je staro, bezvremensko.
koštana je ime, kajgana prezime.
2. mjesto drzi sretna (ime) krvavica (prezime), a trece utjeha kralj - ili obratno citano kralj utjeha. no dobro, ne zelim da se ovo pretvori u topic sa smijesnim imenima.
meni je i dalje najljepse ime dorja. a lijepa su mi i katja i jurja. iako kombinacija zvoni malo previse kao JA, JA, JA![]()
Meni je lijepo Katja, ali iz određenih razloga ne bi tako nazvala kćer. Moram priznati da prvi puta čujem za Jurju. Sviđa mi se. Kako je već netko napisao, svakim danom mi je sve ljepše i ljepše. MM je Juraj, paaaaa...
I Marija mi je krasno. Ima ih puno, ali meni to ne bi smetalo. Isto tako, Ana. "Novokomponirana" imena tipa Lu, Li i tome slično mi se ne sviđaju.
oke, niti ja to ne želim, ali moram prokomentirati ovo tvoje 3. mjesto jer ne vjerujem da se 2 osobe jednako zovu i prezivaju (pogotovo ne tako). nedavno je MM također spomenuo to ime i prezime, radili su taj dan zajedno ta U.K. i onpa daj reci!!
edit: i baš smo komentirali da bi se takva djeca s čudnim imenima i prezimenima kad navrše 18tu lako mogal njih odreće, ali zakaj ne žele??![]()
Posljednje uređivanje od Franny : 23.05.2012. at 13:50
Već sam ranije napisala da mi je lijepo ime Viktorija, ali onda sam čula ime Vida i zaljubila se- dakle, ako bu opet cura bit će Vida ili, ako ću popustiti mužu , Neža![]()
Kad smo vec kod ljudi ciji roditelji nisu bas previse razmisljali kod upisa u maticnu knjigu rodjenih... postoji i Pile Jajalo.
moja kuma je dobila unuku matildu.dosad nisam razmišljala o tom imenu ali sviđa mi se.i eva,rene,mila...
Meni je Zorana prelijepo ime ali pošto već imamo Zoranu u obitelji naša curica će se zvati Marija..lijepo mi je i Mirta
a meni j malo prije blinknulo i ime Melina![]()
što kažete na korina ili franka? meni su oba jako lijepa
Ruža
Nela
To je nešto što bi ja predložila i željela.
meni je franka divno. ali mm se ne sviđa
a korina mi je snajka![]()
meni su i Franka i Korina lijepa imena.
kao i: Roberta, Donatella (Donata), Bernarda...
mi ne znamo niti jednu korinu, ali znamo jako puno franki
Nama je Franko u blizoj obitelji, pa Franke sigurno nece biti.
U zadnje vrijeme skroz pobjedjuje Greta (iako nemamo pojma sto je, jel).
mi ćemo u 10. mjesecu dobiti curicu, i zvat će se Taša
oduvijek sam htjela kćer nazvati tako, ali prvo smo dobili dva dečka, pa ništa....
lijepa su mi: ema, paola, franka i lara.
ako/kad ostanem trudna nasa ce curica biti dina
to ime nije bilo moj prvi (ni drugi ni treci ni... ) izbor, ali mi je s vremenom sjelo i lijepo nam se slaze s prezimenom.
meni su lijepa neobicna, mozda ne tako ucestala imena. vec dugo nisam cula za djevojcicu lindu, talu (nataliju), margitu, mirjam. jedno nas je vrijeme drzala i arden![]()
Aniko / Anika![]()
Posljednje uređivanje od Sarah777 : 27.06.2012. at 20:18
kayla, Franka je stvarno prelijepo ime. mislim da ste super odabrali![]()
meni su jučer blinknula još 2 imena (tako da ih sad na popisu, i to drugom po redu, imam ukupno 24): Ilona i Morana. Naaaaaraaavnoo, MMu se niti to pretjerano ne sviđa. nije ni čudo da je samo u ovoj T dobio 3 ječmenca. to je i malo, koliko me nasekiraju te njegove fore oko imena. mamicu mu dlakavu, imam još 2 mj. i kusur do poroda (računam si da ću rodit ipak ranije, hehehe), a mi još nemamo ime
!!!