Citiraj pavlly prvotno napisa Vidi poruku
Vidim da ste vrlo kreativne u izboru imena pa se nadam da me necete proglasiti ludom kad vam kazem na kakvu sam ideju dosla. Nisam jos trudna ali cesto s muzem razgovaram o imenima i od nikud mi se stvorilo ime Voda. Nisam cula da itko ima to ime i nije mi jasno zasto. Mislim,poznajem zenu s imenom Banana,muskarca koji se zove Svemir, i jos hrpu ljudi sa svim mogucim imenima,a nitko nikad nije nazvao dijete po izvoru i uvjetu zivota? Sto vi mislite, je li mi ideja imalo normalna? Makar logicna ako vec mozda nekom nije lijepa?
To što je netko dijete nazvao Banana ili Svemir, ne znači da je to bila super ideja.
O ukusima se, naravno, ne raspravlja i neću ti sigurno reći kako da (ne) nazoveš svoje dijete.
...

Ali ću ti zato dati svoje viđenje stvari:

1. To dijete mora proći vrtić i školu. Djeca znaju biti okrutna.
2. Nekog tko se tako zove uvijek svi zapamte. Dijete neće moći nikad ništa napraviti i ostati neprimijećeno. Pa čak ni markirati.
3. Općenito mi se ne sviđa davanje općih imenica za vlastito ime, jerbo se s tim onda drugi mogu zezati kako žele. "Jesi probao VODU? Bio sam u VODI. Jedva čekam da se bacim u VODU." Dobro, možda je to samo moj problem.