Juliška, moja prva asocijacija je rakija od koje sam se jedno brutalno napila![]()
Grozna sam!
Juliška, moja prva asocijacija je rakija od koje sam se jedno brutalno napila![]()
Grozna sam!
Jucer citam u novinama ovdje, pise da su u 2012. najcesca imena za djevojcice bila Sofia, Alice, Emma, Giulia, Martina i Sara.
Mi smo planirali curicu nazvali Lidia ili Julia (al mm bi sa J) tako da se nemozemo nikako sporazumjet, al nekako mi je Brigita jako zapelo za uho![]()
meni je lijepo ime Sanja. osobno znam samo jednu osobu s tim imenom.
nedavno sam upoznala jednu Liviju, isto mi je prekrasno.
Mi smo sada na imenu Mila... sjetila se ja Mile Jovović...Ne da se izvrnuti naglaskom, niti se nagrditi nadimkom, može proći svugdje, lijepo i jednostavno i etooooo!
Naša cura će biti Dora.![]()
Nama stize Eva
Ja mislim (95 %) da nama stiže Ines![]()
Ines
Asocijacija na moju dragu prijateljicu i predobru osobu! Obožavam!
Da imamo curicu bila bi Melisa, a muškić nam dolazi brzo, brzo, a mi se dvoumimo oko Aleksandra i Timotia!
Oba su nam jakoooo lijepa, ja malo naginjem Timotiu, jer mi se ne sviđa nadimak od imena Aleksandar.![]()
Finger lijepo ti je i jedno i drugo ime, pa ti koje ti prevagne.... Tako smo i mi dvoumili između dva, ali Ines mi je jako slatko, kratko, jasno i lijepo....
belanai ja..... mogu ti reći samo jedno, imaš prekrasno ime....
ja kad budem imala curicu zvat će se Tena, to mi je prekrasno ime..
naša bude Hana, volim kratka imena jer ja imam dugo
L. je htjela da bude Nola, ali smo se dogovorili za Hanu
Ja se koji put zapitam gdje su nestala naša lijepa imena Ljerka, Slavica, Jasna i slično... iako mi nisu bila na popisu. Evo, spominjem, možda se nekome dopadne.
Meni je stalno na pameti moj tata i njegova VIVIJA- svi mu se smiju, ali meni je to simpatično jer se od malena sjećam da je pričao o tom imenu... a aaaaaa tajo moj!
Mi se nikako, ali nikako ne možemo dogovoriti, ja bi trenutno da bude Tena (iako imam jako dugačak popis i baš sam se sklona prilagoditi željama), ali MM se sviđa samo Ana i eventualno Lora, dok seka svaki dan ima novu ideju (Tonka, Ena, Tia, Matilda....).
Dora ili Eva?
Kod mene Eva![]()
Na listi za drugo dijete <3
Meni i dalje Dora.Ali ja zapravo volim i dužu verziju tog imena - Dorotea ili Teodora. Oboje znači Božji dar (ako ti je bitno značenje). Dora je samo dar.
![]()
Eva, divno ime.
Još ne mogu prežaliti što se moja cura tako ne zove.
Naša princezica će se zvati Ana!
Još prije 8 godina kada sam prvi puta bila trudna to ime je bilo namjenjeno za curu,ali kako su u međuvremenu rođena dva muškića....ali evo ostali smo dosljedni i dalje nam se sviđa Ana!
Noelia
Kod nas je dosad prevladavalo Marijeta, ali nekako nam sad nije naj, naj...Tražimo neko kraće, a da paše uz Roko. Meni se sviđa Nera ili Marita, mm-u još kraće tipa Iva, Nia, Tea... lijepo mi je i Gita. Hm......Ponosni braco bi da se seka zove Pepa, po njegovoj omiljenoj Pepi Pigsrećom je curica, inače bi bio George
![]()
Posljednje uređivanje od Smajlich : 19.02.2013. at 15:24
od nabrojanog uz Roko mi najbolje paše Nera. volim slovo r, ne mogu si pomoći.
mi i dalje nemamo ideje, pogotovo jer ne znamo spol pa moramo za oboje smisliti. vrti mi se svašta po glavi, ali mislim da ću morati prvo vidjeti bebu
Eva mi je puno ljepše ime nego Dora. Razlog je možda i to što ke Dora jako često ime u poslojednjih godinu dana pa mi je već malo i dosadilo
Naša princeza će se zvati Anastasia...braco je rekao da će je zvati Ana,usvakom slučaju oba imena nam se sviđaju...
Često starija braća i sestre zapnu za neko ime i to onda bude to, što je kod nas slučaj.
Marta odredila Marka!
Tinka
meni je lipo ime Linda![]()
Potpisujem mimi ja isto volim slovo L u imenu, nekako daje neku notu u izgovoru. Mojih oboje djece imaju slovo L u imenu, ali eto treće neće, jer ime Julija koje smo htjeli, dobilo je toliko popratnih nadimaka, da mi se više ne sviđai znam da bi je svi zvali koje kakvim izvedenicama, jer je takva sredina u kojoj živim...A i uvijek mi je za mrvicu prevladavalo ime Ines tako da svi četvero jednoglasno čekamo Ines
![]()
Meni je Emili predivno!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Mi smo sad tek saznali da je cura pa je izbor izmedu Nora, Nera, Nina i Nastasja
Sara, odabrali ste predivno ime!!!![]()
Nola mi je lijepo
nama za koji dan stiže TIA![]()
na 46 stranica nema imena koje smo predvidjeli ukoliko dobijemo treću ovčicu, nevjerojatno![]()
daj, ofco, pa ne buš opet curicu![]()
daj, ofco, pa ne buš opet curicu![]()