je, prekrasno
mislim da imamo pobjednicu, Lilly
je, prekrasno
mislim da imamo pobjednicu, Lilly
Mi imamo jednu Nevu doma. Oko njezinog imena se uopće nisam dvoumila (ja sam birala).
Za ovu drugu bi tata trebao smisliti ime ali prijedlozi koje nabacuje su božepomozi. Kak se bliži termin poroda, rekla sam mu da ako ne smisli nešto prihvatljivo, kćer će mu iz rodilišta izaći kao Katja. Ili Dalia. Zita. Kiara. Ili već koje ime bude mi se svidilo taj dan.![]()
Svakako ce biti u užem izboru![]()
Nije mi vrag dao mira, morala sam još malo istražiti ime :D
Ilaria is an Italian feminine version of the name Hilarius. Its English equivalent is Hilary or Hillary. Ilaria was the eighth most popular name for Italian baby girls born in 2006.
Meni je Ilarija nedorečeno ime. No, o ukusima se ne raspravlja. Pola onog čemu se ljudi ovdje dive meni ne bi ušlo ni u širi izbor.
Zita
Zila mi malo baca na Otomansko carstvo...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.06.2014. at 08:57
Koliko se krećem među dječicom, mogu sastaviti popis trenutno najpopularnijih imena.
Za curke su uglavnom atraktivna imena na L: Leona, Laura, Lana, Lea... Od ostalih slova: Tena, Sara, Ema, Ena, Mia... Vlada totalna pošast ovih imena. Predivna su mi sva odreda, ali mi ih je već dosta.![]()
I meni su to bila najljepša imena (i dalje su prekrasna), ali toliko ih je da evo sad prvi put u životu razmatram čak - trosložna!
Mi još nismo ni blizu rješenja, sastavila sam popis i sad bismo zajedno trebali križati, dodavati.. dok ne dođemo barem do 2-3 pa da onda u rodilištu biramo na koju nam liči.
Mi smo se odlučili za Luciju (ukoliko bude curka)
Nemojte samo otići u rodilište ko moja mama pa u svoj muci porođaja dala tri imena pa su mi sva tri imena upisana da i dan danas nakon 40god. muku mućim sa imenima,mada imam ljepa imena ali što previše previše je![]()
Mi smo jos daleko od nove bebe, ali mm je uvjeren da ce iduca beba koja nas ceka biti curica, i izasnio se za ime koje bi htio, ostala sam zatecena jer u cjeloj prethodnoj trudnoci sam ga stalno pitala dal ima kakvo misljenje za ime, a on nista, pa nista... Sad je rekao da mu se svida Anja, a svida se i meni, tako da cemo mi jednog dana ako Bog da imati malu Anju..
I meni je Anja bas jako lijepo. ..ali mm nece
Kako vam de svida Ajani?
Nocas sam sanjala da mi se kcer tako zove...hm...to ime mi inace nije bilo ni na kraj pameti!![]()
Inače, meni se sviđa ime Ava, ali smeta me što se neka starleta tako zove...
Ajani je veoma lijepo ime.
Posljednje uređivanje od Imogen : 11.06.2014. at 17:08
Imogen, kužim te, ali te neke kratkoročne "slavne" stvarno mislim da ne treba uzimati previše u obzir, djetetu daješ ime za puno godina, za koje se vjerojatno nitko neće sjećati sadašnje starlete, a tko zna uz koga bi još mogli povezati to, ili bilo koje drugo ime.
Tako ja razmatram ime Judita, iako već imamo u kući jedno ime iz one grozne sapunice - nije to Naše malo misto pa da ga repriziraju svako dvije godine idućih 50 godina![]()
I opet upadam
...ako cu imati jos jednu kcer bit ce Ada.
Ah... opet sam došla uzdahnuti na nikad prežaljenu Juditu. Prekrasno ime.
Tangerina, šta bi s Artom? Odustali?
ma moj komplicirani muž
nakon što je dva mjeseca pola foruma pokušavalo dovest tog Artemisa do prihvatljivog oblika, i Arta mi se baš svidila, on je priznao da me s tim Artemisom zezao i da zar sam ja stvarno mislila da bi on tako nazvao dijete
zaključila sam da ustvari ima neki strah od te odluke
uglavnom, nedavno sam mu priprijetila da će se, ako se ozbiljno ne uhvati posla, dijete zvati po njegovoj mami. Neke žene bi prijetile svojom mamom, ali kod nas pali ova varijanta
Ma mislim da u trenutku kad meni klikne za neko ime da je to to, on će se brzo prikloniti.
i meni je Judita prelijepo
Dunja, pa vama bi to pasalo: Vita i Judita![]()
moj prijatelj ima Davida i Vidu![]()
Judita i Sofija su mi trenutačno među najljepšim imenima za curice![]()
Jao, ja nemam neko ime za ponuditi..ali me to muči..prvoj curki smo donekle lako odabrali ime, drugoj jedva..pa sad ako bude i treća curica, pitam se kako ćemo to rješiti..al ono uopće nemam niti jedno ime u užem izborua za dečka još i teže, niti u prve dvije trudnoće dok nismo znali jel cura ili dečko nikako nisam mogla odabrat neko ime..nekako mislim da bi za curu nešto i uspili smisliti, ali za dečka...hmm..
Anabeg, sad su ti u modi imena naših baka - Ruža / Roza, Mara, Kata, Zora...![]()
Moja prabaka se zvala Cvita (Cvijeta) i to ime mi je par puta prošlo kroz glavu otkad sam trudna..Neznam jel bilo u prvoj ili drugoj trudnoći, spominjali smo Rozu i Maru..Ma ja imam problem, kao vrlo vjerojatno i velika većina roditelja, da mi se u nekom trenutku neko ime strašno svidi, nakon nekoliko dana se pitam što mi je bilo, isto tako i obrnuto..i tako smo uvik na početku..ma smislit ćemo nešto, moramoovaj put će biti najteže...
Posljednje uređivanje od anabeg : 12.06.2014. at 21:43
ajme, meni je Cvita predivno <3
od tih imena generacije baka, definitivno najljepše. Iako, baš je moja mama komentirala kako još nije došla u modu generacija moje bake: Senka, Lenka, Mirjana..
Ajme, Senka, Lenka i Mirjana su MOJA generacija!
hahaha, ja imam baku Senku, ali dalo bi me se uvjerit da su joj roditelji bili ispred svog vremena![]()
slušaj ti!
danas punim 46
dalo bi me se uvjeriti da sam još mlada
inače ti slijedi ban!
![]()
oh, pa onda je Senka bila dugo u modi
sretan rođendan![]()